Voorstelling Jasper Smit: Ik heb een heel vies woord geleerd en dat woord dat rijmt op stoep!
Voorstelling Jasper Smit: Ik heb een heel vies woord geleerd en dat woord dat rijmt op stoep!

Zomerprogramma in OPEN

Algemeen

DELFT - Schuif deze zomer aan bij OPEN! Delft Fringe Festival en DOK presenteren van 21 juli tot en met 27 augustus een superfris en verrassend zomerprogramma. Na maandenlange podiumstilte zijn ze blij dat de zomervakantie van start kan met een gevarieerd aanbod voor alle Delftenaren die de zomervakantie dicht bij huis doorbrengen. Ben je erbij?

Het zomerprogramma is een samenwerking van DOK en het Delft Fringe Festival en is tot stand gekomen met hulp van de gemeente en verschillende Delftse fondsen. Het initiatief geeft een impuls aan het culturele aanbod in Delft en hoopt hiermee een grote groep Delftenaren te bereiken. Tickets zijn gratis te reserveren voor Delftpashouders.

Voorstellingen
Elke dinsdag- en woensdagochtend kun je naar een leuke jeugd/familievoorstelling. Lekker zingen met Jasper Smit bijvoorbeeld, over vieze woorden. Of griezelen bij Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf. De voorstelling speelt twee keer per ochtend.
Na de voorstelling wil je zelf natuurlijk je creatieve ei kwijt en dat kan bij een van de workshops van DOK. Je gaat aan de slag met taal, theater, dans of kunst. Je ticket is geldig voor de voorstelling én de workshop. Een glaasje limonade krijg je van het huis, voor je ouders is er koffie of thee!

Volwassenen
Op donderdagochtend staat twee keer een voorstelling voor volwassenen op het programma. Na de voorstelling kun je napraten in het proeflokaal met een kop koffie en een proeverijtje van het huis.

Tickets en programma
Het Delft Fringe + DOK zomerprogramma duurt van 21 juli tot en met 27 augustus, op dinsdag- woensdag- en donderdagochtend. Tickets kosten 7.50 euro per zitplaats / gratis met Delftpas, inclusief workshop en limonade - op dinsdag en woensdag - , en koffie/thee en een proeverijtje - op donderdag. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom met hun ouders/verzorgers. Kom je liever met een vriend(innet)je, dan kan dat ook. Er is begeleiding aanwezig en het programma voldoet aan de coronamaatregelen. Om iedereen de ruimte te geven is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Fondsen
Het Delft Fringe Festival + DOK Zomerprogramma is tot stand gekomen met behulp van de volgende fondsen: Rabobank Coöperatiefonds, Gemeente Delft, SHJD, Fonds 1818, Stalpaert van der Wiele.

Kijk voor het complete programma en tickets op delftfringefestival.nl.