Workshopdeelnemers druk bezig met het bouwen van hun eigen Gundam
Workshopdeelnemers druk bezig met het bouwen van hun eigen Gundam

Hovencon: hét event voor echte geeks en nerds!

Algemeen

DELFT - Zaterdag 25 juli vindt ‘Hovencon’ voor de tweede keer plaats in De Hovenpassage. Het unieke evenement wordt georganiseerd door Nerds Like Us!, The Readshop Kempers en Rene Cards.

Tijdens dit event kun je bijzondere producten vinden zoals Funko, Comics, Figurines, Gundams, Manga, T-shirts en meer. “De producten zijn die dag tegen leuke kortingen te koop”, vertelt Michael Klijnsmit van Nerds Like Us!. Daarnaast kun je er ook terecht voor een aantal leuke activiteiten. “Je kunt meedoen aan het Super Smash Ultimate Toernooi op de Nintendo Switch, of Gundams komen bouwen. Dat zijn een soort Japanse robots en wij begeleiden je graag bij het in elkaar zetten ervan."

Aanmelden
“Vorig jaar hebben we de eerste editie gehouden en dat bleek een groot succes”, vertelt Michael. “We hadden dit jaar daarom eigenlijk groter willen uitpakken, maar daar heeft corona een stokje voor gestoken. Dus we houden het bescheiden. We hebben een looproute vastgesteld en laten maar een bepaald aantal mensen tegelijk naar binnen. Het is daarom de bedoeling dat mensen zich van te voren even aanmelden. Het event is wel volledig gratis!” Hovencon duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt je aanmelden door te mailen naar
hovencon@gmail.com