Nicole bij Beauty Instore (Foto: Gemma van Winden-Tetteroo)
Nicole bij Beauty Instore (Foto: Gemma van Winden-Tetteroo)

Beauty Instore voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Soms komen dromen uit. Zo ook die van Nicole Verhoeks-Schenkeveld. Hoewel zij opgroeide tussen de appels en de peren wist zij al heel jong dat zij een eigen zaak in de beautywereld wilde. Die heeft zij nu!

Op 18 juli is Beauty Instore officieel geopend. Juist nu veel mensen niet op vakantie gaan is een dagje heerlijk verwend worden extra aantrekkelijk. Nicole brengt allerlei vormen van innerlijke en uiterlijke schoonheid onder één dak. In het pand aan de Keenenburgweg 3 in Schipluiden vind je een verrassende combinatie van allerlei aantrekkelijke mogelijkheden op het gebied van beauty. Of je nu onder de Ergoline zonnebank wilt, het privé Spabad afhuurt met stoomcabine en infraroodsauna of kiest voor een nieuw kapsel, schoonheidsbehandeling of ontspannende massage. Alles is mogelijk. "We hebben ook verse sapjes, prachtige sieraden, geurlijnen, cadeautjes en verrassende kinderkleding. Alles op het gebied van beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging. Mannen zijn uiteraard ook van harte welkom. Juist daarom heeft Beauty Instore een stoere uitstraling want tegenwoordig zijn er veel mannen die er graag goed verzorgd uitzien. Laat ze maar komen!” Nicole heeft Beauty Instore mogen realiseren samen met andere enthousiaste jonge vrouwen: Simone van SiUSmile, Ivonne van Flow & Balance, Jolanda van Skin Instore en Patricia van Hair Instore. "We vormen een prachtig team.”

Uitstraling
Het pand waarin Beauty Instore is gevestigd is door de mannen van RODI Sign & Print voorzien van de juiste uitstraling. "Ze hebben alles aangepakt, van de banner tot de bestickering en van coronastickers tot de My Jewellery boxen die we in de store hebben staan. Het is supermooi geworden!"

Kijk op www.beautyinstore.nl.