Afbeelding

Delvenaar in beeld: Co Lint (77)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat brengt u hier vandaag op de Schieoevers?
Ik kom net terug van een garagebedrijf waar ik mijn auto heb laten repareren. Mijn spiegel was eraf gereden en de garage heeft er een nieuwe spiegel op gezet.

Wat zijn uw plannen dit weekend?
Ik heb grootse plannen dit weekend. Dit weekend moet ik namelijk jureren bij wielerwedstrijden in Alblasserdam. Ik doe dit al heel lang en kijk er erg naar uit.

Welk nieuws is u bijgebleven?
De val van het kabinet is mij wel bijgebleven. Ik ben er niet bepaald treurig om, laat ik het zo zeggen. Het was tijd voor vernieuwing in Nederland, iets dat we hard nodig hebben. In de toekomst moeten we voor de jeugd echt vooruit gaan.

Wat is uw favoriete plek in Delft?
Ik ben een Brabander, maar woon al een hele tijd in Delft-Zuid. Eigenlijk kom ik overal wel in Delft, maar als ik dan toch een plek moet noemen ga ik voor mijn eigen huis. Thuis kan ik lekker uitrusten van mijn drukke dagen.

Wie zou u graag nog eens ontmoeten?
Ik zou mijn vrouw nog wel een keer willen ontmoeten. Mijn vrouw is overleden aan een verschrikkelijke ziekte en ik mis haar enorm. Eigenlijk ga je pas merken hoeveel iemand voor je doet als diegene er niet meer is. Daar kan ik na het overlijden van mijn vrouw over meepraten.

Bent u vrijdag 14 juli voor deze rubriek geïnterviewd in De Hoven? Neem dan a.u.b. contact op met onze redactie via redactie@delftopzondag.nl.