Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Ellen Swanink (62)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag bij de Martinus Nijhofflaan?
“Ik heb even een plantje gehaald voor mijn schoonmoeder waarbij ik zo langs ga. Zij zit hier een eindje verderop in het verzorgingshuis.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week? 
“Meerdere dingen eigenlijk wel. Er speelt natuurlijk van alles. De oorlog, de energieprijzen, de boerenprotesten, het houdt je allemaal bezig.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“De terrasjes in Delft vind ik heerlijk. Zelf woon ik in de binnenstad, in een appartement zonder buiten. We hebben wel een gezamenlijke binnentuin, maar daar zitten wij eigenlijk nauwelijks. We zoeken dan liever een terrasje op in het centrum, wanneer we eruit willen.”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Ik ben altijd groot fan geweest van de muziek van George Michael en ben ook vier keer naar optredens van hem geweest. Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat hij niet meer leeft, want ik zou best nog eens naar een concert van hem willen.”

Wie wilt u een compliment geven?
“Onze overbuurvrouw wil ik een compliment geven. Zij staat altijd voor iedereen klaar en we doen vaak gezellige dingen met haar.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Ik werk in de zorg, wat ik persoonlijk best zwaar werk vind. Dit weekend ben ik even lekker vrij. Dus even goed uitrusten. Zaterdagavond heb ik nog wel de verjaardag van mijn nicht en die heb ik al best een tijd niet gezien, dus daar kijk ik naar uit.”