Afbeelding

Delvenaar in beeld: Chris Verhoeven (62)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in het Centrum?
“Ik ga mijn nieuwe leesbril ophalen bij de opticien, die ligt klaar.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Ik vind de Botanische tuin een prachtige en fijne plek, vooral in de zomer kom ik daar graag. Verder vind ik het stukje bij de Oostpoort erg mooi.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week? 
“Dat is vooral een leuk nieuwtje voor mij, maar vorige week is onze PocketQube gelanceerd, dus Delft heeft weer een satelliet in de ruimte, Delft-PQ heet die.”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Ik zou wel met Christiaan Huygens over klokken willen praten. Christiaan Huygens was een grote wetenschapper, die daarna dingen ook echt ging bouwen. Zelf vind ik het heerlijk om aan klokken te sleutelen, ik kom ervan tot rust. Ik heb heel druk werk en voor sleutelen aan klokken, moet je heel veel geduld hebben en dat leer ik daarvan.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Sleutelen aan een klok! Ik heb een klok en die zit helemaal in elkaar, alleen die moet weer uit elkaar want er is iets wat ik mooier wil maken.”

Wie zou u graag een complimentje willen geven?
“Ik weet niet precies welke personen ik daarvoor moet bedanken, maar ik ben heel blij dat het elektrogebouw er nog staat en gerestaureerd is. Als je ziet hoe gelukkig ik daar ben, ben ik de mensen heel dankbaar die ervoor hebben gezorgd dat het gebouw er nog staat.”

!