Angelica Josefsson-van Gent
Angelica Josefsson-van Gent Foto:

Angelica verwelkomt u graag bij Van der Leeuw Horen

Algemeen

DELFT - Van der Leeuw Horen is een audicien rijker. Angelica Josefsson-van Gent is dan wel een nieuw gezicht op de Koornmarkt 82, maar is geen onbekende binnen de Delftse audicienbranche. Op haar nieuwe werkplek helpt zij u graag aan het hoortoestel dat het beste bij u past. 

In 2017 begon Angelica met een interne opleiding tot audicien aan de Dutch HealthTec Academy. Een weloverwegen beslissing, ondanks haar eerder behaalde diploma als maatschappelijk werker. “De werkgelegenheid rondom sociaal werk was destijds minimaal, waardoor ik werd uitgedaagd om verder te kijken”, vertelt ze. “Het werk als audicien trok mijn aandacht, omdat dit mooi aansluit op mijn sociale opleiding. Ook als audicien heb je een zorgtaak, en ga je met mensen in gesprek over een probleem dat hen ook psychisch bezighoudt. Niet goed kunnen horen heeft immers gevolgen voor het sociale leven van mensen.” Angelica maakt zelf ook van dichtbij mee wat slecht horen voor gevolgen heeft. “Mijn man is aan één kant doof, waardoor ik vanuit zijn visie weet hoe het is.” Na vijf jaar werkzaam geweest te zijn bij een Delftse audicienketen, heeft Angelica nu de stap gemaakt naar Van der Leeuw Horen. “Het leuke is dat ik hier nu samenwerk met audicien Rob Hagen, die tijdens de opleiding mijn klasgenoot was. Hij, en de andere collega’s, hebben ervoor gezorgd dat ik terecht ben gekomen in een warm bad.” Het gevoel dat zij vanaf dag één voelt bij Van der Leeuw, wil Angelica ook overbrengen op klanten. “Als audicien luister ik graag naar de wensen van de klant, en naar de vraag achter de vraag. Daar neem ik graag de tijd voor.” 

HoorCompleet-plan
Angelica ziet dat slechthorenden vaak lang wachten voordat ze de stap zetten richting een audicien. “Dit terwijl een goed hoortoestel veel voor een mens kan betekenen op sociaal vlak. Bij Van der Leeuw Horen willen we de drempel verlagen middels een HoorCompleet-leaseplan, waarbij u drie jaar lang een vast bedrag per maand betaalt voor uw hoortoestel, inclusief onderhoudsspullen, batterijen, onderhoudsafspraken en bijstellen.” In tegenstelling tot bij een hoortoestel via de zorgverzekeraar, krijgt u via HoorCompleet de keuze uit de nieuwste geavanceerde hoortoestellen van A-merken. “Samen zoeken we naar het hoortoestel dat voor u het meest geschikt is. Na drie jaar vervangen we het weer voor een toestel met de nieuwste technieken.”

Heeft u het idee dat u minder goed hoort? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende gehoortest. Kijk op www.vanderleeuwhoren.nl of neem contact op via 015 - 82 00 321 of info@vdleeuwhoren.nl. Per augustus is Van der Leeuw Horen ook op maandagen geopend.