Jos Koppenaal met de Starkey Evolv AI in zijn handen (Foto: Koos Bommelé)
Jos Koppenaal met de Starkey Evolv AI in zijn handen (Foto: Koos Bommelé)

Nieuw bij Van der Leeuw Horen: Starkey Evolv AI!

Algemeen

DELFT - Bij Van der Leeuw Horen is het niet alleen belangrijk dat u weer goed kunt horen, maar ook dat u er goed uitziet! Zo zijn zij gespecialiseerd in op maat gemaakte hoortoestellen die diep in uw oor kunnen. Zo bent u verzekerd van een optimale gehooroplossing.

Nieuw in het assortiment is de Starkey Evolv AI. De Evolv AI is net als de hersenen in staat om achtergrondlawaai te filteren en het verstaan van spraak te vergroten. Daarvoor wordt gebruik gemaakt kunstmatige intelligentie voor een zo natuurlijk mogelijke weergave van het geluid. 

In vergelijking met eerdere technologieën, levert Evolv AI 40% meer ruisonderdrukking zodat het horen u minder moeite kost. Het is een ideaal hoortoestel verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Hij past zich automatisch aan, is makkelijk in gebruik en haast niet zichtbaar.

Ervaar het zelf
Van der Leeuw Horen is in het bezit van Klangfinders. Dit is geavanceerde apparatuur die het de klanten, door middel van een koptelefoon, mogelijk maakt om te laten luisteren en ervaren wat verschillende hoortoestellen voor hen kunnen betekenen. Er wordt geschakeld tussen hoortoestellen van verschillende merken en dat terwijl de klant wordt blootgesteld aan demonstratiegeluiden.

Zonder de Klangfinder konden de geluiden wel omschreven worden en op basis daarvan een advies gegeven worden, maar nu kunnen de klanten het echt zelf ervaren en helpt het hen bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak
Heeft u twijfels over uw gehoor of heeft u het idee dat u minder hoort dan anderen? Maak dan een afspraak bij de audiciens voor een gratis hoortest. Kijk op www.vanderleeuwhoren.nl voor meer informatie of bel naar 015 - 82 00 321. Liever mailen? Dat kan via info@vdleeuwhoren.nl.

De winkel is elke maandag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en elke zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.