Audiciens Jos Koppenaal en Rob Hagen en gastvrouw Lia Aymino met op rechts de Klangfinder
Audiciens Jos Koppenaal en Rob Hagen en gastvrouw Lia Aymino met op rechts de Klangfinder

Betere hoortoestelkeuze dankzij unieke innovatie bij Van der Leeuw Horen

Algemeen

DELFT - Heeft u last van verminderd gehoor? Dan helpen audiciens Jos Koppenaal en Rob Hagen van Van der Leeuw Horen u graag aan een hoortoestel dat het beste bij u past.

Slechthorenden wachten gemiddeld vijf tot zeven jaar voordat ze de stap zetten richting een audicien. Zonde, vindt Koppenaal. “Naast dat slecht horen van negatieve invloed is op het sociale leven - mensen gaan zich steeds meer isoleren - wijzen ook steeds meer studies uit dat bij het níet aanpakken van gehoorverlies de hersenen sterker achteruit gaan dan als je het gehoor wél verbetert. Het is dan ook belangrijk om aan de bel te trekken bij twijfel.” Bij Van der Leeuw Horen heeft u de keuze uit hoortoestellen van verschillende A-merken. “Samen zoeken we naar het hoortoestel dat voor u het meest geschikt is. Wellicht is een toestel uit het zorgpakket voor u voldoende, en anders verkennen we de mogelijkheden van een toestel uit de hogere klassen. We werken altijd met een gewenningsperiode van maximaal twee maanden met tweewekelijkse controles.” Bij Van der Leeuw Horen worden de nieuwste hoortoestellen aangeboden voor een aantrekkelijk maandbedrag. “Met ons serviceprogramma HoorCompleet betaalt u drie jaar lang een vast bedrag per maand. Vanaf 39,95 euro is de hoorzorg inclusief onderhoudsspullen, oplader, batterijen, onderhoudsafspraken en gratis bijstellen. Na drie jaar kunnen we het toestel vervangen.”

Een hoortoestel ervaren, 
voordat u het koopt
Sinds kort is Van der Leeuw Horen in het bezit van Klangfinders, wat zeer uniek is in Nederland. Deze geavanceerde apparatuur maakt het mogelijk om klanten direct ter plaatse middels een koptelefoon te laten luisteren en ervaren wat verschillende hoortoestellen voor hen kunnen betekenen. “Met de Klangfinder kan geschakeld worden tussen toestellen van verschillende merken, terwijl u als klant wordt blootgesteld aan demonstratiegeluiden. U hoort niet alleen de omgevingsgeluiden in de winkel, we zetten ook bepaalde situaties in scène. Denk aan geluiden in een café of aan muziek. Horen is persoonlijk en elk hoortoestel heeft een andere klank. Klanten kunnen middels de Klangfinder aangeven welk merk voor hen het beste werkt. Zonder dit apparaat konden wij klanken wel omschrijven en advies geven, maar dat klanten het nu zelf kunnen horen heeft veel waarde en draagt bij aan een juiste keuze.”

Afspraak
Heeft u het idee dat u minder goed hoort? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende gehoortest! Kijk op www.vanderleeuwhoren.nl of neem contact op via 015 - 82 00 321 of info@vdleeuwhoren.nl.