Afbeelding

Van der Leeuw Horen heeft een primeur en de nieuwste technieken

Algemeen

DELFT – Van der Leeuw Horen heeft een prachtige primeur. Van der Leeuw Horen is de eerste audicien in Nederland die met een 3D-scanner een hoortoestel met perfecte afmetingen kan maken. "Deze technieken werken super nauwkeurig", vertelt audicien Eugene Duvaloois. "De pasvorm is daardoor beter dan ooit."

Niet alleen het meten van het oor gebeurt op uiterst innovatieve wijze. Want nadat dit is gedaan, kan het desbetreffende hoortoestel van Siemens zeer accuraat worden afgesteld. "Het is van A tot Z maatwerk", vervolgt Duvaloois. Is het toestel in gebruik, dan kan het eenvoudig worden aangepast. Ook hierbij komen de nieuwste technieken kijken. De klant krijgt op z'n smartphone of tablet een speciaal portaal. Via deze app worden de eerste periode vragen gesteld. Hoe klinkt het geluid van de televisie, hoe zijn de ervaringen in de keuken, hoe goed zijn gesprekken in de buitenlucht te verstaan? Op basis van de antwoorden kan Van der Leeuw Horen de instellingen bijstellen. Dit kan zelfs op afstand. Gebruikers kunnen bovendien zelf via deze handige app zelf het hoortoestel aanpassen. Daarnaast heeft het talloze andere opties. Zo staan er gebruikersinstructies en hulpvideo's.

Deze technieken zijn momenteel de crème de la crème in de wereld van audiciens. "Wij zijn hier enorm enthousiast over", zegt Duvaloois. "Maar ook voor de klanten zijn dit geweldige ontwikkelingen. Later zullen meerdere audiciens dit kunnen bieden, maar momenteel hebben wij de primeur."

Meer weten? Kom gerust eens langs of kijk op www.vanderleeuwhoren.nl.