Audicien Eugène Duvaloois van Van der Leeuw Horen toont de Widex Unique 440, een vernuftig hoortoestel van topkwaliteit.
Audicien Eugène Duvaloois van Van der Leeuw Horen toont de Widex Unique 440, een vernuftig hoortoestel van topkwaliteit.

Spectaculaire aanbieding voor bezoekers open dagen Van der Leeuw Horen

lopende zaken

DELFT – Van der Leeuw Horen houdt van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 februari open dagen. Wie dan langsgaat bij de Delftse audicien, profiteert van een spectaculaire aanbieding bij de aanschaf van Widex hoortoestellen.

Mensen merken vaak pas na verloop van tijd dat hun gehoor geleidelijk aan achteruit is gegaan. Met name in rumoerige situaties kan dit tot problemen leiden en dreigt een stuk isolement. Met de hulp van hoortoestellen wordt het voor deze mensen weer mogelijk om anderen goed te verstaan en mee te doen aan de conversatie. Bij Van der Leeuw Horen aan de Koornmarkt 82, naast de gelijknamige optiek, werpen vakkundige audiciens een blik op uw gehoorproblemen en zoeken zij samen met u naar een passende oplossing.
Bent u nieuwsgierig of dit voor u een oplossing is of heeft u hoortoestellen waar u niet tevreden mee bent? Iedereen kan tijdens de open dagen kennismaken met de Widex Unique 440, het paradepaardje onder de hoortoestellen met grensverleggende hoortechniek. Dit lichtgewicht hoortoestel helpt dragers om alles weer goed te kunnen volgen in rumoerige situaties of wanneer een gesprekspartner erg zacht spreekt. Om zoveel mogelijk mensen te interesseren voor dit apparaat heeft Van der Leeuw Horen een spectaculaire aanbieding bedacht. Wie tijdens de open dagen langskomt en besluit de Widex Unique 440 te proberen, krijgt hier gratis bij aanschaf een Com-Dex ter waarde van 199 euro bij. Dit is een stijlvol handsfree communicatiesysteem voor het streamen van hoogwaardig geluid van uw smartphone naar uw hoortoestellen. De Com-Dex maakt draadloos verbinding met uw hoortoestellen en biedt daarmee tevens een handsfree oplossing.
Als u tijdens de open dagen langskomt om te profiteren van deze aanbieding, bespreken de audiciens van Van der Leeuw Horen in een persoonlijk gesprek met u hoe u verzekerd bent en welke mogelijkheden er zijn om de hoortoestellen te financieren. Uiteraard kunt u rekenen op de tevredenheidsgarantie van Van der Leeuw: dit betekent dat u drie maanden de tijd krijgt om aan het hoortoestel te wennen en deze uitgebreid in de praktijk te ervaren, alvorens u tot definitieve aanschaf overgaat.
Van der Leeuw Horen aan de Koornmarkt 82 is donderdag 25 februari geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur; vrijdag 26 februari van 9.00 uur tot 18.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur; en zaterdag 27 februari van 9.00 uur tot 17.00 uur.