Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Kevin van Puffelen (30)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doe je hier vandaag op de Markt? 
“Ik zit even gezellig met vrienden een drankje te doen. We hebben net wat bekenden aangemoedigd bij de Golden Ten Loop en gaan zo een hapje eten.”

Wat is jouw favoriete plekje in Delft?
“Dat is dan toch denk wel de Beestenmarkt. Ik kom daar wel wekelijks, lekker wat eten of een drankje doen.”

Wie zou je graag een keer ontmoeten?
“Dat kan helaas niet meer, maar ik zou Johan Cruijff wel een keer willen ontmoeten. Vroeger voetbalde ik ook graag, nu kijk ik vooral graag voetbal en Johan Cruijff is gewoon een legende. Hij was de beste voetballer van Nederland, van de wereld misschien wel. Mocht ik hem dan ontmoeten zou ik een wedstrijd met hem willen spelen. Wel met hem samen in een team natuurlijk!”

Wie zou je graag een compliment willen geven?
“Mijn zusje! Zij is het afgelopen jaar moeder geworden en ze doet het super goed. Ik vind het zo mooi om te zien hoe zij is met die kleine.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Mijn moeder is 19 mei jarig, dus zaterdag gaan we gezellig barbecueën bij mijn ouders om het te vieren. Dus bij deze: Mam, gefeliciteerd met je verjaardag!”

Wat zou je graag veranderen of toevoegen aan Delft?
“Als ik iets zou mogen veranderen in Delft, zijn dat de prijzen op het terras die de pan uit rijzen. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor Delft en het is niet realistisch natuurlijk, haha!”