RKDEO wint hervatting van Vitesse Delft

Algemeen

DELFT - Afgelopen zaterdag stond de tweede helft van de wedstrijd RKDEO-Vitesse Delft op het programma in de tweede klasse E. Deze wedstrijd werd een week eerder gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. Zaterdag werd de tweede helft om 14:30 hervat met een 0-0 tussenstand.

Vooraf was bekend dat de KNVB deze wedstrijd zo snel mogelijk wilde uitspelen. Dit resulteerde in een gewijzigde opstelling bij beide ploegen ten opzichte van vorige week. RKDEO nam in de openingsfase het initiatief, waarna Vitesse Delft zich na deze fase ook wat meer liet zien. De wedstrijd leek te eindigen in een doelpuntloos gelijkspel, totdat RKDEO in de slotfase via Irian Boeschoten toch de leiding nam! Door deze 1-0 overwinning klimt RKDEO naar de derde plaats op de ranglijst, Vitesse Delft staat met slechts twee punten minder zesde. Aanstaande zaterdag neemt RKDEO het in Wassenaar op tegen de nummer twee SVC’08. Vitesse Delft heeft zaterdag de kans zich te revancheren in de thuiswedstrijd tegen HMSH uit Den Haag.