RockBoulevard tijdens een eerder optreden op Kasteel de Wittenburg (Foto: Koos Bommelé)
RockBoulevard tijdens een eerder optreden op Kasteel de Wittenburg (Foto: Koos Bommelé)

RockBoulevard Project speelt bij Podium aan Zee

Algemeen

Op 25 februari aanstaande zal het muziekcollectief RockBoulevard een optreden doen bij Podium aan Zee. Hierbij zullen ook nummers van bekende Delftse bands te horen zijn. RockBoulevard werd dan ook begin vorig jaar opgericht in Delft door cultuurjournalist Martin Reitsma tijdens een samenkomst van de muzikanten in Hotel Hampshire Delft Centre, het zo muzikale hotel van gastheer Rogier Camijn waar de bandleden van tijd tot tijd overleg hebben over de muzikale koers en repertoirekeuze.

Drummer Rob Kramer blikt vooruit

Rob Kramer uit onze prinsenstad is de drummer van de band en kijkt alvast vooruit naar dit optreden, waarbij hij vertelt: “Op deze zaterdagavond is ons muzikale thema ‘Het beste uit de Nederpop’ met hoogtepunten uit de rock, pop en blues en nummers van onder meer Tee Set en After Tea. Delftse topbands waarmee we ook een mooi eerbetoon geven aan deze bands die Delft binnen de popmuziek op de muzikale kaart hebben gezet. Met Polle Eduard heb ik nog steeds goed contact, hij heeft nog gitaarles gegeven bij mijn muziekschool in Delft. We gaan ook nummers spelen van andere goede bands zoals Brainbox, Golden Earring, Herman Brood, Cuby and The Blizzards, Focus, Anouk, The Scene, Renee, Earth and Fire, Shocking Blue en Q65 met een uitstapje naar songs van de Common Linnets en Son Mieux”, besluit deze ervaren drummer.

Martin Reitsma, de oprichter en manager van RockBoulevard, kijkt terug op een mooi eerste jaar waarbij hij vertelt: “We deden al memorabele optredens samen met Robert Jan Stips, Ferry Lever en Peter Chattelin, bekende muzikanten uit Delft, en ook met Bolland & Bolland speelden we al samen op mooie locaties zoals Kasteel Oud Wassenaar en Kasteel de Wittenburg.”

Podium aan Zee

Ook voor het optreden bij Podium aan Zee op 25 februari a.s. is er weer een sterk collectief aan muzikanten. Zang: Conchita, zang & gitaar: Ronn van Etten, gitaar: Jelle Wunderink, toetsen & zang: Arjan Bruinsma drums: Rob Kramer, sax & zang: Hanneke Kolkman, basgitaar: Michel Bruijniks De serie optredens is een samenwerking tussen Podium aan Zee met Alexander Serban en Lesley Warendorff en Facebook muzieksite Boulevard of Music van Martin.

Voor kaartverkoop zie Podium aan Zee via hun website: podiumaanzee.nl
De zaal is open rond 19.30 uur, het concert vangt aan om 20.30 en duurt tot over 23.00 uur.
Adres: Podium aan Zee, Keizerstraat 58, 2584 BK Den Haag.