Schrijf je snel in voor jouw favoriete activiteiten!
Schrijf je snel in voor jouw favoriete activiteiten!

De Delftse Sportweek is dit weekend begonnen!

Algemeen

DELFT - Afgelopen vrijdag is de Delftse Sportweek van start gegaan. Het eerste weekend vol gratis sporten en beweegactiviteiten was al lekker druk. Zo stond er een groepje enthousiaste waterratjes te trappelen voor Zwembad Kerkpolder om mee te doen met een open training van Waterpolo d’Elft, gingen de heupen los tijdens een Zumba les bij sportschool TotallyActive en renden er tal van kinderen rond op het korfbalveld van DES. Zij konden tijdens de seizoensopening van de Delftse korfbalvereniging meedoen met een open training, ook waren er allerlei leuke spelletjes te doen op het terrein. Delft laat zich een week lang van z’n sportiefste kant zien! 

Nieuwsgierige Delftenaren van jong tot oud kwamen zaterdag ook af op de Open Dag van Aikido. Een Japanse verdedigingssport die ook in onze Prinsenstad enthousiast beoefend wordt bij Aikido Stichting Delft. Naast indrukwekkende demonstraties kon je ook zelf de mat op, om onder begeleiding van professionals enkele basishoudingen uit te proberen. Bij D.V.V. Delft verzamelden de allerkleinste voetbalfans zich voor een voetbaltraining van de Delftse Duiveltjes en bij Squash Delft ging het er, nadat de regels en belangrijkste basistechnieken waren uitgelegd, fanatiek aan toe. En zo waren er nog tal van goedbezochte activiteiten.

Meer dan 130 activiteiten
Tijdens de Delftse Sportweek, die nog duurt tot en met zondag 25 september, worden er verspreid door heel Delft sportieve en bovendien gratis activiteiten georganiseerd. Ideaal voor als je laagdrempelig een sport wil proberen. Of wanneer je een sport voor je kind zoekt, voor als je wilt ontdekken of een vereniging bij je past of voor wanneer je gewoon een keer samen met vrienden een leuke gratis activiteit wilt doen. Nieuwsgierig wat je allemaal kunt doen? Op sportenindelft.nl vind je het gehele programma. Van yoga tot kickboksen. Van stijldansen tot bootcamp. Of denk bijvoorbeeld aan een toffe breakdance workshop voor tieners, gratis proeflessen peutergym, tai chi demonstraties voor vijftigplussers en open dagen voor alle leeftijden. Een keertje met een loopgroep meelopen? Kennismaken met honkbal? Of met de kinderen een stormbaan afleggen? Kom dan naar de Delftse Sportweek.

Schrijf je snel in!
Honderden Delftenaren hebben zich inmiddels al ingeschreven voor een of meerdere van de 130 gratis activiteiten. Schrijf je dus ook nog snel in voor jouw favoriete activiteiten op sportenindelft.nl en maak er een sportieve week van. Veel plezier.