Een cabrio voor minder dan 2000 euro. Dat kan dus gewoon bij Baaf. (Foto: PR)
Een cabrio voor minder dan 2000 euro. Dat kan dus gewoon bij Baaf. (Foto: PR)

Een droomcabrio voor de liefhebber

Algemeen

DELFT – Je eerste auto. Glanzend gepoetst en met een strik eromheen afgeleverd. Wie wil dat nou niet? En al helemaal als dat zo’n sportieve zomerse cabrio is.

Voor veel mensen is een eerste auto toch een rib uit het lijf. Voor hen in het bijzonder is er Baaf Automotive aan de Vrijenbanselaan 33. “Bij ons vindt je auto’s in de prijsklasse tot 5000 euro”, vertelt Manfred Bavelaar. Dat veel autobedrijven dit het ‘lage segment’ noemen deert hem niet: “Wij zijn een serieus autobedrijf”, benadrukt hij. “Wij lachen niet om een auto van 3000 of zelfs 1500 euro. Voor de doorsnee Nederlander is dat nog steeds een flink bedrag. Degenen die daar lang voor gespaard hebben zien het nog steeds als hun nieuwe auto.” Wat betaalbaar is hoeft niet van slechte kwaliteit te zijn, vindt Manfred: “Wij hebben verstand van auto’s. We verkopen ze niet alleen, we doen ook onderhoud, reparatie, keuringen, alles. Dus zeggen dat je ‘geluk’ moet hebben met je tweedehands auto gaat bij ons niet op. Wij willen juist die geluksfactor uitschakelen. Iedere auto wordt bij ons uitvoerig gecontroleerd en we verkopen ‘m alleen als we weten dat ie goed is.” Iedere auto die Manfred verkoopt heeft een nieuwe APK en wordt zonder kosten afgeleverd.

Strik erom
Een cabrio voor minder dan 2000 euro. Dat kan dus gewoon bij Baaf. Deze zilvergrijze Mégane Cabrio heeft ruim 200.000 kilometer op de teller, maar is in uitstekende staat. Altijd dealer-onderhouden, dus de hele geschiedenis is bekend. In de sportstoelen zit je comfortabel en met mooi weer heb je de zon op je hoofd. Maar brandt die zon iets teveel, dan beschermen getinte ramen en warmtewerend glas jouw tere huid. “Echt een droomauto voor de liefhebber”, aldus Manfred. “En wij doen er graag de strik omheen.” Bij Baaf Automotive zij de auto’s niet schaars. “We hebben altijd zo’n 80 auto’s op voorraad”, want Manfred verstaat zijn vak: “Ik doen dit al 35 jaar”, “Dus ik weet ze nog wel te vinden. Ik heb een prima relatie met veel vaste leveranciers in binnen- en buitenland.”