<p>Suzuki Vitara Hybrid uit 2020&nbsp;</p>

Suzuki Vitara Hybrid uit 2020 

(Foto: )

Auto Nassau staat voor betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering

DELFT - Auto Nassau is al vele jaren een gevestigde naam in Delft. Dé plek dus om op zoek te gaan naar een betrouwbare occasion!

Auto Nassau is Suzuki Service Dealer. “Dat is iets waar we trots op zijn”, aldus eigenaar Patrick van den Berg. “Een mooi merk met goede kwaliteit geeft tevreden klanten. Bij ons heerst nog echt het gevoel van de dorpsgarage. Je kunt altijd even binnenkomen.” Naast service en onderhoud legt Auto Nassau zich ook toe op de verkoop van occasions. “Meestal hebben we er zo’n 20 tot 25 staan”, weet Patrick. “Een groot deel ervan zijn uiteraard Suzuki, maar we verkopen ook wel auto’s van andere merken als we zeker weten dat ze goed zijn. Omdat we een klein, persoonlijk bedrijf zijn weten we precies wat we binnenkrijgen en dat biedt u dus extra zekerheid.” Bij Auto Nassau vindt je voornamelijk occasions die jonger zijn dan drie jaar met een lage kilometerstand. “Vaak hebben ze dus nog fabrieksgarantie. Bij oudere auto’s krijgt u van ons standaard zes maanden garantie. Want zekerheid en betrouwbaarheid staan voorop. Bovendien krijgt u gegarandeerd een jaar APK mee en leveren we de auto rijklaar en zonder afleverkosten af.”

Suzuki Vitara
Momenteel heeft Auto Nassau een mooie Suzuki Vitara staan. “Deze auto is uit 2020”, weet Patrick. “Dat betekent dat u tot augustus 2023 nog fabrieksgarantie hebt.” Het is een handgeschakelde hybride, dat betekent: niet stekkeren maar wel voordelig elektrisch rijden. De auto gebruikt stroom bij het accelereren en laadt op bij het remmen. Handig is ook dat de Vitara een trekgewicht heeft van 1200 kilo.” Bovendien is de auto bijzonder rijk uitgerust met bijvoorbeeld adaptieve cruisecontrol, DAB radio, lederen stuurwiel en nog heel veel meer. “Er is ook niet in gerookt. Wel zo fris.” Bovendien is de volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar, dus ook dat geeft zekerheid. “Kijk op de site voor meer informatie, of nog beter, kom bij ons langs voor een uitgebreide (en enthousiaste) toelichting en een proefrit! Auto Nassau is te vinden aan de Lagosweg 9. www.auto-nassau.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1