<p>&ldquo;Er is veel behoefte aan goede, goedkope auto&#39;s&rdquo;, vindt Manfred Bavelaar van Baaf Automotive. </p>

“Er is veel behoefte aan goede, goedkope auto's”, vindt Manfred Bavelaar van Baaf Automotive.

(Foto: )

Baaf Automotive: gewoon een goede goedkope occcasion

Een betaalbare auto, rijklaar, maar wel met de garantie dat het goed zit. Welkom bij Baaf Automotive aan de Vrijenbanselaan 33!

“Er is veel behoefte aan goede, goedkope auto’s”, vindt Manfred Bavelaar van Baaf Automotive. Daarom richt hij zich met zijn bedrijf op occasions tot 5000 euro. “Dure wagens hoef ik niet.”

Beginners en gevorderden
En dat werkt, want niet alleen uit Delft maar ook van ver komen mensen bij hem een auto kopen. “Veel beginnende automobilisten kopen bij mij hun eerste auto”, vertelt hij. Maar: goedkoop moet wel goed zijn en daarom steekt Manfred veel tijd en energie in het zoeken naar en inkopen van auto’s. “Ik zit de hele dag op internet.” Het aanbod mag er dan ook zijn: normaal gesproken heeft Baaf Automotive in de grote hal zo’n 60 á 70 occasions staan. “We leveren door heel Nederland. Elke auto wordt afgeleverd met een beurt en een nieuwe APK. We rekenen geen afleverkosten en de auto’s staan bij ons rijklaar opgesteld. Je kunt er als het ware zó mee weg. Ik kan auto’s zelf op naam zetten, dus dat gaat allemaal heel efficiënt.”
Naast het kopen van een goede occasion kun je bij Baaf Automotive uiteraard ook terecht voor onderhoud en reparatie. De vier monteurs weten wat ze doen: “We zijn een universeel bedrijf, dus je kunt met ieder merk bij ons terecht”, aldus Manfred. Baaf Automotive is een BOVAG, RDW en NAP erkend bedrijf en dat biedt zekerheid. Zekerheid die veel Delftenaren sinds 2010 hebben ervaren, want Manfred ziet vele klanten geregeld terug.

Volkswagen Polo
“Eigenlijk had ik een mooie mini willen presenteren”, verzucht Manfred tijdens het interview. “Maar die is net verkocht.” Geen nood: er is, zoals gezegd, aanbod genoeg. Zoals een mooie blauw metallic Volkswagen Polo uit 2008. “Vijfdeurs, dat kom je niet veel tegen”, aldus Manfred. De auto heeft 117.339 kilometer op de teller en beschikt over airconditioning. Fijn in de zomer. “Zoals met al onze auto’s is de onderhoudshistorie bekend”, verzekert Manfred. “De boekjes zijn aanwezig, dus je weet precies wat je koopt. En de prijs? Die is prima: 4250 euro.

Meer info: www.baafautomotive.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1