Rij jij straks in deze mooie Saab? (Foto: PR)
Rij jij straks in deze mooie Saab? (Foto: PR)

Een citroengele Saab cabrio met karakter

Algemeen

PIJNACKER – Wat is er mooier dan op een warme zomerse dag rondtoeren in je cabrio. De wind in je haren, de zon op je gezicht, terwijl je het stuur hanteert van je Saab 9-3. Een auto met karakter. 

Het merk Saab mag zich nog steeds verheugen in de belangstelling van autoliefhebbers, die houden van iets speciaals. Autobedrijf Harteveld aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker heeft zulke  auto’s. Auto’s met karakter, maar met een bijzonder plekje in het hart voor dit Zweedse automerk, want Harteveld is al sinds 1963 dealer van Saab in de regio Delft. en is daarnaast specialist in Subaru, Volvo en Ford. Maar ook met een auto van een ander merk kun je prima terecht bij de Pijnackerse garage voor onderhoud, reparatie, banden, trekhaken, airco- of zomercheck. Daarbij kun je rekenen op vakkundige behandeling, goed advies en een scherpe prijs. Doorgaans heeft Autobedrijf Harteveld ongeveer 30 occasions op voorraad. Je kunt natuurlijk langskomen om te kijken of er iets voor je bij zit, maar je kunt ook vanuit je luie stoel alvast een selectie maken, want via de site www.autobedrijfharteveld.nl kun je zoeken op merken, types en modellen, en op nog een aantal andere kenmerken. Zo vind je eenvoudig jouw droomauto.

Youngtimer
Zoals de citroengele Saab 9-3 Cabrio 2.0t Vector. Een unieke youngtimer uit 2003. Van dit model is maar een beperkt aantal geproduceerd en nog minder daarvan kwamen naar Nederland. Je hebt dus echt iets bijzonders. Het betreft een automaat. De teller staat op 199.769 km, maar wees gerust: de kwaliteit is zodanig dat je nog heel wat jaartjes met deze wagen kunt rijden. Het lederen interieur geeft de wagen een luxueuze uitstraling en de auto is, zeker voor het bouwjaar, heel ruim uitgerust met onder andere een boordcomputer, cruise control, airconditioning (voor als het dak dicht moet) en auto-navigatie. En meer. Kijk op de site. Alle occasions bij Autobedrijf Harteveld worden standaard afgeleverd met een beurt, APK en zes maanden BOVAG garantie. Daar komt ook nog eens standaard zes maanden mobiliteitspas, met pechhulp, gratis bij. Een afspraak bij Harteveld maak je zó, via de website.