Met een adviesgesprek bij Van der Goes worden jouw woondromen waar. (Foto: PR)
Met een adviesgesprek bij Van der Goes worden jouw woondromen waar. (Foto: PR) Foto: Leo de Jong

Mooi wonen begint met een persoonlijk advies

Algemeen

NOOTDORP - Studio van der Goes Wonen aan de Kruisweg 7-9 is niet alleen een winkel waar je terecht kunt voor de aankoop van vloeren, wand- en raambekleding, maar ze weten ook alles van hun vak en dus kun je er terecht voor uitgebreid advies. De interieuradviseurs van Studio van der Goes helpen jou bij het maken van een persoonlijke keuze.

“Studio van der Goes verkoopt diverse typen vloeren, waaronder pvc-vloeren, marmoleum, houten vloeren, laminaat en tapijt, maar ook vloerkleden op maat”, vertelt interieuradviseur Sanne Boomgaardt, die sinds juni haar creativiteit kwijt kan binnen het Nootdorpse familiebedrijf. “Daarnaast bieden wij de klant diverse zonweringen voor binnen, van een gordijn tot een Duette Shade, een rolgordijn of jaloezie. Ook voor wandbekleding kunnen mensen bij ons aankloppen. We verkopen LAB ECO Paint en verschillende soorten behang van onder meer de merken Arte, Eijffinger en Hooked on Walls. Je interieur maak je af met nieuwe meubels van PTMD. Wij kunnen dus echt een totaalpakket leveren voor een compleet nieuwe uitstraling van jouw woning.” Of je nu zoekt naar alleen een gordijn of naar een compleet nieuw interieur, de adviseurs van Studio van der Goes helpen graag. “Wij kijken altijd samen met de klant wat voor advies nodig is. De een zal met een basaal inspiratieadvies zelf aan de slag kunnen, een ander nemen we helemaal aan de hand mee met ons uitgebreide premiumadvies. Dan helpen we van A tot Z bij het maken van keuzes. Daar hoort bijvoorbeeld bij dat we een 3D-tekening maken en een moodboard met stalen om allerlei mogelijkheden door te spreken. Samen doorlopen we alle wensen en ideeën en zo creëren we een woning waar jij je thuis voelt.”

Binnenhuisadviseur
Studio van der Goes is lid van de Binnenhuisadviseurs. Een groep specialisten op het gebied van Interieur. Zij bieden een grote collectie NLLabel producten aan. Een eigen uitgebreide collectie in PVC, laminaat, tapijt, gordijnen en zonwering. “In deze collectie zijn er deze zomer diverse acties waaronder de PVC vloeren-actie bij elke 2e meter veertig procent korting!
Iedereen is van harte uitgenodigd om deze mooie NLLabel Collectie te komen bewonderen” Heb jij behoefte aan interieuradvies of wil je spontaan een kijkje nemen? Loop dan eens binnen bij Studio van der Goes. Voor de Premium adviezen werken de adviseurs wel altijd op afspraak om zo voldoende tijd in te kunnen plannen. “Zo kunnen wij ons echt focussen op jou. Voor de basisadviezen kun je gerust zonder afspraak langskomen!” Meer informatie:
www.studiovandergoeswonen.nl.