Maak kennis met onze medewerkers én locaties in Den Hoorn (Warmoesland, gebouw het Lint en Oranje Nassauplein). (Foto: PR)
Maak kennis met onze medewerkers én locaties in Den Hoorn (Warmoesland, gebouw het Lint en Oranje Nassauplein). (Foto: PR)

Groei jij met ons mee?

advertenties

In 2018 viert Kindercentrum 't Kickertje haar 25-jarig bestaan. 't Kickertje staat voor plezier en kwaliteit in kinderopvang met en voor kinderen. 52 Weken per jaar beleven dagelijks ruim 600 kinderen veel plezier in de dag- en buitenschoolse opvang op een van de vijf Kicker-locaties in Den Hoorn en Schipluiden. Door onze continue ontwikkeling is 't Kickertje op zoek naar enthousiaste, creatieve, initiatiefrijke en sportieve collega's. Ben jij de collega die wij zoeken? Als je energiek bent en beschikt over pedagogisch inzicht en affiniteit hebt met sport, spel en bewegen en je denkt dat de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen geen geheimen voor je hebben. Wanneer je niets liever doet dan het organiseren van activiteiten en je blij wordt van je eigen improvisatietalent en kinderen daarin mee neemt. Als je proactief bent en initiatief durft te nemen. Als jij flexibel bent en snel weet in te spelen op wisselende situaties. Als jij waarde hecht aan een goede samenwerking en collegialiteit én beschikt over goede sociale vaardigheden. Als je jezelf voortdurend wilt blijven ontwikkelen dan is 't Kickertje dé plek voor jou.! Uiteraard ben je in het bezit van een in de CAO kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie. Bij 't Kickertje kun je voor 16-32 uur per week aan de slag. Op de website van 't Kickertje vind je een overzicht van alle vacatures (kickertje.nl/welkom/vacatures). Ben je nieuwsgierig naar 't Kickertje en wil je weten hoe het is om bij 't Kickertje te werken? Kom dan sfeer proeven op zaterdag 10 maart tijdens de open dag. Net als de scholen zijn wij geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Uiteraard zijn ook nieuwe Kickertjes welkom om een kijkje te komen nemen op onze locaties. Meer info? www.kickertje.nl.