Directeur Leo Harteveld bij één van de kwalitatief goede occasions langs de Delftsestraatweg.
Directeur Leo Harteveld bij één van de kwalitatief goede occasions langs de Delftsestraatweg.

De beste occasion koop je bij Autobedrijf Harteveld

advertenties

PIJNACKER – Autobedrijf Harteveld is al sinds 1958 een begrip in deze regio. De goede naam is opgebouwd als Saab-dealer. Later heeft het bedrijf andere dealerschappen erbij gekregen. De grootste verandering in de laatste periode is de verhuizing van bedrijventerrein Ruyven naar een pand aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker. "Een locatie die voor ons wel bekend is", geeft directeur Leo Harteveld aan. "Het bedrijf is ooit namelijk ook begonnen langs de weg tussen Delft en Pijnacker in, maar dan een stukje terug."
Autobedrijf Harteveld is al meer dan 55 jaar BOVAG-lid. Dat betekent dat de verkoop en het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto's, met name Saab en Subaru, met de beste kwaliteitswaarborg plaatsvindt. "Maar onze bedrijfsactiviteiten verschuiven steeds meer naar de verkoop van kwalitatief ongekend goede occasions van diverse andere merken", gaat Harteveld verder. "Leeftijd en prijsklassen hoeven wat dat betreft absoluut geen rol te spelen. Duidelijk moet zijn dat dit bedrijf, ongeacht de keuze van de klant, altijd een kwalitatief prima auto aflevert!"
De verhuizing naar het pand aan de Delftsestraatweg heeft de mogelijkheden op het gebied van occasions alleen verder doen toenemen. Autobedrijf Harteveld is zich dan ook allengs meer gaan toeleggen op de verkoop van occasions. "We hebben een aparte showroom aan de achterzijde", geeft Harteveld aan. "Maar aan de voorkant, langs de Delftsestraatweg, hebben we ook altijd wel een aantal exemplaren staan. Onze kwaliteitsoccasions hebben altijd lage tot redelijk lage kilometerstanden. Van Audi tot Volvo, van de Fiat 500 cabrio tot de Saab 9-3 cabrio en alles er tussenin. Het volledige overzicht van onze occasions is te vinden op onze website en Facebookpagina." Wilt u altijd met uw garagebedrijf in contact blijven staan? Download dan de speciale Harteveld-app in de Appstore! Voor het volledige overzicht van alle Harteveld-occasions surf je naar www.autobedrijfharteveld.nl. Facebook: www.facebook.com/autobedrijfharteveld. Telefoon: (015) 256 51 00.