Patrick van den Berg:
Patrick van den Berg: "De occasions van Auto Nassau worden altijd afgeleverd met Suzuki Mobiliteitsgarantie."

Auto Nassau: voor jonge occasions met onderhoudshistorie

advertenties

DELFT – Auto Nassau is dé officiële Suzuki Service Dealer voor Delft. Elders een Suzuki gekocht, dan kun je hier gewoon terecht voor het onderhoud en de garantiewerkzaamheden. Niet alleen nieuwe auto's van dit merk staan bij Auto Nassau in de showroom. De tweede verdieping van het bedrijf aan de Lagosweg 9 is namelijk helemaal bestemd voor occasions. Top occasions van het Japanse merk Suzuki, maar ook van het eveneens Japanse Daihatsu staan hier opgesteld. Altijd wel rond de dertig in aantal en veelal afkomstig van de eerste eigenaar. "We selecteren onze occasions met name op leeftijd en onderhoudshistorie", legt Patrick van den Berg uit. "Alleen jonge occasions met onderhoudshistorie komen in aanmerking voor onze showroom."
Behalve occasions van het merk Suzuki en Daihatsu, aan welk merk Auto Nassau eerst zijn naam verbonden had, heeft het bedrijf ook occasions van andere merken in de verkoop. "Ze worden allemaal afgeleverd met zes maanden BOVAG-garantie, een onderhoudsbeurt en Algemene Periodieke Keuring, de APK", gaat Van den Berg verder. "Bovendien wordt de auto vóór aflevering zowel van binnen als van buiten professioneel gereinigd."
De occasion wordt afgeleverd met Suzuki Mobiliteitservice. Onderhoud en reparatie aan alle merken is mogelijk, inclusief APK. Mocht de klant niet voor een voordelig geprijsde occasion gaan, maar liever een nieuwe auto kopen, dan kan hij bij Auto Nassau dus terecht voor het merk Suzuki. Als officieel Service Dealer voor Delft, kan het bedrijf na de aanschaf alle onderhoud uitvoeren. Alle garantiebepalingen zijn van toepassing, wat onder meer neerkomt op drie jaar fabrieksgarantie. "Natuurlijk kan de klant even wachten en rustig koffie drinken als zijn auto voor een kortdurende reparatie in onze werkplaats staat", zegt Van den Berg. "Duurt een reparatie langer of wordt er een grote onderhoudsbeurt gepleegd, dan is er altijd vervangend vervoer. Zelfs een leenfiets is mogelijk. Ons bedrijf is trouwens heel goed bereikbaar, tram 1 stopt voor de deur." Telefoon: (015) 256 87 79. Internet: www.auto-nassau.nl.