Robin Schenkeveld. (Foto: EvE)
Robin Schenkeveld. (Foto: EvE)

Autoservice Schenkeveld: dorpsgarage met regionale uitstraling

Algemeen

Wie bij Autoservice Schenkeveld aan de Dorpsstraat 55 in Schipluiden binnenloopt merkt het meteen: dit is een echte dorpsgarage, waar de monteurs de tijd voor je nemen, waar je voor iets kleins zonder afspraak binnen kunt komen en vooral: waar service hoog in het vaandel staat. 

Dat betekent niet dat alleen Schipluidenaren de weg naar Robin Schenkeveld en zijn team weten te vinden. “Ik krijg klanten uit de hele regio”, vertelt Robin. “Vaak komen ze hier dankzij de goede verhalen van andere klanten, en dat is toch het mooiste wat je kunt hebben.”

Universeel
Autoservice Schenkeveld vierde in juli haar vijfde verjaardag. “We zijn een BOVAG gecertificeerd, universeel autobedrijf”, aldus Robin. “We werken met alle merken.” Het dienstenpakket is ruim: onderhoud en reparatie uiteraard, APK ook. Maar ook voor airco-onderhoud, schadeherstel en ruitreparatie zit je bij Robin en zijn drie monteurs goed. “Het overschrijven van kentekens of het schorsen van auto’s, brommers, vrachtwagens, aanhangwagens en caravans, behoort eveneens tot de service. “En uiteraard ook voor de in- en verkoop van auto’s. Nieuw, maar vooral ook gebruikt.”

Gemiddeld heeft Autoservice Schenkeveld zo’n vijftien occasions staan; “tot een prijsklasse van ongeveer 25.000 euro.” Daar zitten ook goedkopere auto’s tussen, “maar beslist geen barrels.” Elke auto gaat weg met een nieuwe APK, een beurt en auto’s boven de 4500 euro worden standaard met BOVAG garantie afgeleverd. “En uiteraard rekenen we geen afleverkosten.” Ook fijn: de auto kan snel afgeleverd worden. Uiteraard is iedereen welkom om de auto’s te komen bekijken, maar wie zich vooraf wil oriënteren vindt op de site www.autoserviceschenkeveld.nl het complete aanbod.

Zo heeft Robin momenteel een mooie grijs metallic Kia Venga 1.6 staan. Een vijfdeurs automaat uit oktober 2016 en heeft dus nog tot 2023 fabrieksgarantie, zoals elke Kia. De APK is tot augustus 2023 geldig. De auto heeft 112.614 kilometer op de teller staan. Deze Venga is uitgerust met een panoramadak, climatecontrol en achteruitrijcamera. En dat is nog maar een kleine greep uit de talrijke snufjes. Kom kijken en maak een afspraak voor een proefrit in deze, of één van de andere mooie occasions bij Schenkeveld.