"Soms is ons restaurant net een buurthuis." (Foto: PR)
"Soms is ons restaurant net een buurthuis." (Foto: PR)

Lekker chinezen bij China Garden

Algemeen

DELFT – Waar kun je in Delft nog lekker chinezen? Nou, bij China Garden natuurlijk. Aan het Bartokpad 8 in de Buitenhof. 

Onze zaak bestaat sinds 1977 en dat is best bijzonder, want door de jaren heen zie je dat de ene zaak na de andere weg is gegaan. Maar wij zijn er nog en we hebben een ruime klantenkring. Blijkbaar vinden veel mensen dat ons eten heerlijk smaakt. Gelukkig vertellen ze ons dat ook: Zo was er eens een klant die kwam bestellen. Hij zei: “ik hoorde via via dat jullie eten heel goed is. ik heb hier nooit iets besteld en daarom ben ik nu hier. Als het goed is, kom ik volgende keer terug en anders zie je me nooit meer terug.” Dat kon ik waarderen, dus ik zei: “Bedankt voor uw eerlijkheid. Mond-tot-mondreclame is nog steeds de beste reclame.” Toen het bestelde eten klaar was zei ik: ‘Tot volgende week!’, waarop hij moest lachen. De week erop durfde hij bijna niet binnen te komen. Maar hij kwam wel, met een glimlach. We hebben daarna met elkaar een goede tijd gehad en sindsdien is hij vaste klant geworden.

Eten, drinken, gezelligheid
Chinezen hebben een echte eetcultuur. In Nederland heb je meer een drinkcultuur. Soms is ons restaurant net een buurthuis: ze komen alleen om wat te drinken, daarna gaat ze weer weg. Gewoon voor de gezelligheid. Dat is ook prima. Kom gerust binnen. Uiteraard bent u ook welkom in ons gezellige restaurant om te eten. Op alle dagen kunt u hier a la carte genieten van Chinese en Kantonese specialiteiten. Van veel gerechten kunt u ook kleine porties bestellen.

Familiemenu
U kunt eerst ons eten uitproberen. Dan kunt u wellicht zo’n familiemenu een keertje nemen. Dat staat elders op deze pagina. Het menu is ruim voldoende voor 3 personen. Standaard krijgt u hierbij twee keer witte rijst, maar u kunt ook kiezen voor nasi of bami. dan kost het €1,- per bakje extra. Dus wilt u lekker chinezen, probeer dan ons eten een keertje uit. want als u heeft geproefd, zegt dat meer dan duizend woorden.

Catering
Heeft u iets te vieren bij u thuis of op het werk? China Garden verzorgt op locatie een geheel complete catering met een ruime keuze aan gerechten. Dit is al mogelijk vanaf 15 personen. Tevens kunt u al vanaf 14,50 euro per persoon een geheel verzorgde catering bestellen. we komen het brengen en als u klaar bent, belt u en we komen alle spullen ophalen. Borden en bestek hoeft niet afgewassen worden. zo simpel werkt het. Eveneens kunnen we desgewenst samen met u de gerechten samenstellen. Meer weten? Kijk op www.chinagardendelft.nl of bel tel. 015 2563735.
We heten u van harte welkom!