<p>Niet naar het restaurant, toch lekker oosters eten, maar dan thuis. (Foto: PR)&nbsp;</p>

Niet naar het restaurant, toch lekker oosters eten, maar dan thuis. (Foto: PR) 

(Foto: )

China Garden: heerlijk oosters eten, ook voor thuis

DELFT – Uit eten is wat lastiger door de coronacrisis. Maar gelukkig zorgt China Garden ervoor dat u ook thuis heerlijk Chinees kunt tafelen als u geen zin hebt om te koken. Het Chinese restaurant is zeven dagen per week open tot 21.00 uur voor afhaal.

China Garden aan het Bartokpad 8 is het oudste Chinese restaurant in Delft. Sinds 1977 eet of haalt u hier de lekkerste oriëntaalse gerechten. In de loop der tijd is het aanbod van Chinese restaurants in Delft gestaag minder geworden. Anno 2020 is China Garden zelfs het enige klassieke Chinese restaurant dat nog in de stad te vinden is. “En we zijn wijd en zijd bekend”, aldus bedrijfsleider Lin: “Niet alleen in Delft zelf, maar ook daarbuiten. Zelfs uit Schipluiden, Pijnacker of De Lier komen mensen bij ons eten halen onder het motto ‘wat je ver haalt is lekker’.” En zeg nou zelf, wat is er nou prettiger dan even wat lekkers halen als u een avond geen zin hebt om te koken?

Specialiteiten
Vanouds is China Garden zowel restaurant als afhaalwinkel. Nu, in coronatijd, is afhalen het enige dat kan. “Maar alles wat op onze restaurantkaart staat, is ook als afhaalmaaltijd te bestellen”, verzekert Lin. Dat betekent dat je dus niet alleen maar keuze hebt uit de traditionele Babi Pangang, Foe Yong Hai of Tjap Tjoy, maar dat je ook kunt kiezen uit de verfijnde specialiteiten uit de keuken van Lin en zijn mensen. Van heerlijke soepen tot verse groenteschotels, verschillende vegetarische schotels of desnoods een complete Chinese rijsttafel. Op www.chinagardendelft.nl is een compleet afhaalmenu te vinden, maar uiteraard kunt u ook bellen om uw eigen wensen kenbaar te maken. Ook catering is mogelijk. Bij China Garden kunt u ook halal bestellen.

Kleine porties
Chinese restaurants staan van oudsher niet alleen bekend om hun gastvrijheid en goede eten, maar ook om de grote porties. Dat kan mensen die niet van verspilling houden soms weerhouden om te bestellen, maar dat is bij China Garden niet nodig: “Speciaal voor de kleine eter hebben we ook kleine porties”, vertelt Lin. “Vraag naar de mogelijkheden!” U kunt van tevoren telefonisch uw bestelling doorgeven via tel. 015-2563735. Als u het antwoordapparaat krijgt zijn wij helaas in gesprek en verzoeken wij u om het even later nog eens te proberen. “Vervolgens kunt u uw bestelling op de afgesproken tijd ophalen. We zijn zeven dagen per week open tot 21.00 uur. We hebben snelle koks, dus lang wachten is niet nodig.”

Kortom: geniet ook tijdens de coronacrisis van heerlijk oosters eten thuis. Het team van China Garden staat voor u klaar!

Meer berichten