Afbeelding

Vanaf 9 augustus is Kruydt weer open, nu ook op de zondagavonden!

Algemeen

DELFT - Vanaf dinsdag is Kruydt na een korte zomerbreak weer open. Goed nieuws; het restaurant is voortaan ook op zondagavond geopend.

Na een zeer drukke periode vanaf de versoepeling van de coronamaatregelen eind januari, heeft het team van Kruydt er voor gekozen deze zomer even twee weken op adem te komen. Inmiddels is iedereen weer volledig opgeladen en kunnen ze niet wachten om de deuren weer voor u te openen. 

Succesvol team
“Het was het afgelopen half jaar goed om te zien dat de gasten ons nog niet waren vergeten na zo’n rare tijd voor iedereen”, aldus Dennis Vos van restaurant Kruydt. “Daarnaast hebben we veel gasten mogen ontvangen die ons voor de eerste keer bezochten, waarvan een aantal zeer nieuwsgierig was geworden naar ons restaurant na gebruik te hebben gemaakt van onze afhaal/bezorgservice ‘Kruydt voor Thuis’.” Vos is vooral trots op dat wat zijn team de afgelopen tijd heeft weten neer te zetten. “Soms vergeten we wel eens dat, ondanks dat we afgelopen 1 april vier jaar geopend waren, we eigenlijk pas net iets langer dan twee jaar écht aan het draaien zijn. Daarom zijn we nog trotser op de succesjes die we ook het afgelopen half jaar weer hebben behaald. Wederom een notering van 13,5 punt in De Gault Millau gids, en tijdens de Nationale Restaurantweek een tweede plaats in de regio Zuid-Holland en een vijfde plaats landelijk.” Uiteraard neemt Kruydt ook in de septembereditie deel aan de Nationale Restaurantweek. Hiervoor kunt u vanaf 14 augustus reserveren via Diningcity.

Zondagavonden
Wie op zondagavond graag heerlijk uitgebreid buiten de deur eet, is vanaf volgend weekend van harte welkom bij Kruydt. “Omdat we de suggesties en wensen van onze gasten heel serieus nemen, hebben we voor deze extra openingsavond gekozen. Vaak hebben wij namelijk de vraag gekregen waarom wij onze deuren niet op zondagavond openen. Gasten zijn voortaan vanaf 17.00 uur welkom voor een heerlijk diner.”

Wat kunt u verwachten van Kruydt?
Het inmiddels welbekende specialiteiten lunchmenu serveert Kruydt van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur en 14.30 uur. U kunt op deze dagen tussen 12:00 en 14:30 reserveren, zodat u ruim de tijd heeft om optimaal te kunnen genieten. Het Kruydt specialiteiten lunchmenu is een regelmatig wisselend menu samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde dagverse seizoensproducten. Het diner specialiteiten menu en de á la carte kaart serveert Kruydt van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.30 uur en op zondag vanaf 17.00 uur. “Bij aanvang van de lunch én het diner informeren we bij u en uw gasten naar speciale wensen of allergieën. Onze keukenbrigade past het menu graag aan, zodat u optimaal van het menu kan genieten.” De Lazy Sunday Afternoon is intussen ook niet meer weg te denken bij veel gasten van Kruydt. Een prima invulling van een ontspannen zondagmiddag en te reserveren tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Geniet van een glaasje bubbels, bites, een amuse en vier gerechtjes met afsluitend koffie of thee voor 57,50 euro per persoon.
Reserveren is mogelijk via www.kruydt.nl.

Afbeelding