Indoor speelparadijs Monkey Town Delft is weer geopend
Indoor speelparadijs Monkey Town Delft is weer geopend Foto: Laurens van Heerde

Weer spelen bij Monkey Town, wel reserveren

Algemeen

DELFT - Na meer dan twee maanden gesloten te zijn geweest vanwege de coronacrisis, is indoor speelparadijs Monkey Town Delft weer geopend. Waar je tot voor deze crisis gewoon kon binnenlopen, is dat voorlopig even niet meer mogelijk en moet er vooraf een plek gereserveerd worden.

Op dit moment mogen er minder mensen tegelijk binnen zijn. Woordvoerder Micha Reij: “Om de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen zijn er regels opgesteld op basis van informatie van het RIVM en door brancheorganisaties. Alle belangrijke regels zijn op onze website te vinden. Het is hier en daar even aanpassen, maar we genieten ontzettend van de vrolijke kinderen die we weer over de vloer kunnen hebben.”

Tijdsblokken
Monkey Town Delft werkt met tijdsblokken van bijna drie uur. Het eerste tijdsblok is om 9.00 uur, het tweede start om 12.00 uur en het derde om 15.00 uur. De medewerkers maken constant schoon. “En tijdens de wisseling van tijdsblok maken we nog eens extra schoon.”

Reserveren
Reserveren kan via www.monkeytown.eu/delft. “Uiteraard zijn tienrittenkaarten ook gewoon geldig. Hiervoor moet ook gereserveerd worden. “De gasten krijgen dan een bedrag te zien in de online omgeving, maar kunnen gewoon doorklikken. Betalen is pas aan de kassa en daar kan men de tienrittenkaart tonen. Wel is het belangrijk dat iedereen het juiste aantal kinderen (personen) en volwassenen (begeleiders) doorgeeft. Ook vragen we gasten om niet te vroeg of te laat te komen.”

Delft op Zondag mag twintig entreekaarten weggeven. Wil jij kans maken op twee daarvan? Mail dan jouw naam en adres naar prijsvraag@delftopzondag.nl en wie weet...!