De etalage van Seven Days heeft een nieuwe uitstraling gekregen
De etalage van Seven Days heeft een nieuwe uitstraling gekregen

Seven Days voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

DELFT - 'Thuistheater. Dan wel op een bank van Seven Days.' Zo luidt de slogan in de nieuwe campagne van Seven Days aan de Oude Langendijk 7A. Deze showroom stap je binnen om het avontuurlijkste woonconcept van Delft en omstreken te ervaren, ook nu!

"Juist in deze tijd is interieur belangrijk", stelt Tess van Seven Days. "We zijn door corona meer thuis en veel mensen zullen hun reisje naar een tropische bestemming komende zomer voor een keer overslaan. De perfecte tijd om jouw interieur een boost te geven!" Daarbij helpen de interieurprofessionals bij Seven Days je graag verder. "In onze woonwinkel in hartje Delft is shoppen een avontuur. Wij hebben tal van karakteristieke meubels, een ruime keuze aan accessoires en cadeau-ideeën en een frisse plantencollectie. Vind je het lastig om keuzes te maken? Dan zijn wij er voor je!" Nu de Delftse straten weer wat drukker worden, staan de interieurstylisten van Seven Days elke dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur vol energie klaar om jou te helpen aan een fantastisch interieur. Liever niet met meerdere mensen in de winkel? Kies dan voor private shopping. Dit kan op afspraak, op donderdag en vrijdag tussen 17.30 uur en 19.30 uur. "Onze volledige winkel inclusief service op anderhalve meter is dan exclusief voor jou."

Ludieke actie
Thuistheater, thuiswerk, thuisvakantie en thuiscafé. Dat is volgens Tess hoe velen de komende periode zullen doorbrengen. "Daarom hebben wij in samenwerking met Redbone een ludieke actie bedacht. Een enorme sticker met die boodschap is op ons etalageraam geplakt, door de heren van RODI Sign & Print. Wij werken al jaren graag met ze samen. Zodra wij iets nodig hebben, bellen we RODI!"
www.sevendaysstore.nl