Sam (l) en melanie komen het team van Zeeuw en Zeeuw Kia Delft versterken. 
(Foto: EvE)
Sam (l) en melanie komen het team van Zeeuw en Zeeuw Kia Delft versterken. (Foto: EvE)

Zeeuw & Zeeuw Kia Delft blij met nieuwe teamleden

Algemeen

DELFT - Het team van Zeeuw & Zeeuw Kia Delft aan de Schieweg in Delft is deze maand uitgebreid met twee nieuwe mensen: verkoopadviseur Sam Kwakkelstein en chef werkplaats Melanie van Zanten.

De twee 'nieuwelingen' komen van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen. Naast een nieuwe werkplek betekent dat voor hen ook een nieuw merk; Kia in plaats van Nissan. “Even wennen”, vindt Sam. “Maar Kia is een mooi merk en levert prima kwaliteit.”
Sam omschrijft zichzelf als iemand met 'passie voor auto's'. “Maar eigenlijk heeft iedereen in de autobranche dat wel.” Hij begon ooit bij een autobeletteraar, maar ontdekte als snel dat de commercie hem toch meer ligt: “Daar heb ik ook mijn opleiding in.” Hij staat nog aan het begin van zijn carrière en hoopt nog veel te mogen leren. “De ontwikkelingen in deze branche gaan bizar hard.”

Meer dan sleutelen
Dat beaamt ook zijn collega Melanie, en zij kan het weten: ze is al meer dan dertig jaar automonteur. “Maar na zoveel jaar wilde ze meer dan alleen sleutelen.” Naast haar taak als service-adviseur is zij dan ook chef van de werkplaats en beheerder van het magazijn.
Als vrouw is Melanie weliswaar een uitzondering in de autobranche, maar ze heeft haar plek verdiend: “Je moet bewijzen dat je iets kunt, maar als mensen dat eenmaal door hebben, dan accepteren ze je ook. In mijn begintijd wilden mensen soms niet dat ik aan hun auto werkte. Mijn baas pikte dat niet en dus was het voor hen kiezen of delen. Maar na een poosje vróegen ze om mij.”

Blij
Vestigingsmanager Elgin Herfst is blij met zijn nieuwe collega’s: “Met Sam halen we de jeugd in huis, met Melanie een enorm stuk ervaring.”
En dat is goed nieuws nu het na de coronadip weer een beetje aantrekt. “We hebben het echt gemerkt, al was Kia in de maand april het op één na best verkopende merk in Nederland, en en in de maand mei mei zelfs het best verkopende.”

Actie: Aircoreiniging 
In juni heeft Zeeuw & Zeeuw Kia Delft een interessante actie: een airco-reinigingsservice. “Geeft weer frisse lucht in uw auto en remt de bacteriegroei. Zeker niet onbelangrijk in coronatijd.” Laat u die airco-reinigingsservice uitvoeren, dan maakt u bovendien kans op een weekend lang gratis een Kia XCeed rijden: “We trekken op 1 juli een winnaar”
Meer weten? Kijk naar de advertentie in deze krant, informeer bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft naar de voorwaarden. www.zeeuwenzeeuw.nl/kia/. Of bel tel. 015-2560879 voor een afspraak.