Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Puur eten en drinken bij Flow

Algemeen

DELFT - Delft is een toffe foodbar rijker! Bij Flow worden heerlijke gerechten bereid met pure ingrediënten, liefde en aandacht. En dat proef je!

Flow Yoga & Food is de combinatie van een eigentijdse foodbar en een prachtige yogastudio in twee panden naast elkaar, opgezet door Marjon Verhoeven en Bart Stotijn. “Iedereen is welkom in onze foodbar en op ons zonnige terras, ook als yoga niet jouw ding is”, benadrukt Marjon. “Met Flow bieden wij een plek waar je in een relaxte ongedwongen sfeer puur eten en drinken geserveerd krijgt.” Flow serveert geen vlees of vis, maar dat maakt de smaak er écht niet minder op. “Wij werken met verschillende bereidingen van groenten en heerlijke kruiden”, vertelt Bart. “Niets komt uit zakjes, we gebruiken enkel pure ingrediënten.” Hetzelfde geldt voor de dranken. “Zo maken wij onze eigen iced teas, iced coffee, limonades, sappen en smoothies”, gaat Marjon verder. “Alles moet in de eerste plaats heel lekker zijn, maar tegelijkertijd besteden wij veel aandacht aan de presentatie.” 

Je bent van dinsdag tot en met vrijdag welkom vanaf 8.30 uur en in het weekend vanaf 9.00 uur. Bart: “Door onze ruime openingstijden kunnen wij ontbijt, lunch én een lekker diner aanbieden. Denk aan een smoothiebowl, sandwich met burrata, citruscompote, tomatenpesto, gedroogde olijven en pistache, of groene asperges van de barbecue met Hollandaise, artisjok en zwarte knoflook. Daarnaast kun je vanaf 12.00 uur drie verschillende bijzondere groentebowls bestellen.” Marjon vult aan: “Ook kun je heerlijk komen relaxen op ons terras met koffie en een huisgemaakt taartje, of kun je gezellig komen borrelen met een biertje, cocktail en lekkere bospaddenstoelenkroketjes.” Dat terras is op 20 en 21 augustus de locatie van een zomerbarbecue. “Tijdens die avonden serveren wij mooie groentegerechtjes, die live worden afgemaakt vanaf de Big Green Egg. De cocktailbar buiten zorgt voor een extra zomerse sfeer.”

Flow Yoga & Food is gevestigd aan de Groene Haven 302, op loopafstand van het station en de binnenstad. Loop eens binnen of neem plaats op het geweldige terras! De menukaart vind je op www.flowyogaandfood.nl.