Jur maakt super licht verteerbare pizza's. (Foto: EvE)
Jur maakt super licht verteerbare pizza's. (Foto: EvE) (Foto: )

Jeff's Delft: de lekkerste pasta's en pizza's bij jou aan huis

DELFT- Even wat lekkers eten in de winkel van Jeff's Delft kan vanwege corona even niet. Maar geen nood, je kunt de overheerlijke pizza's, pasta's en andere gerechten ook gewoon afhalen, of nog beter: bij je thuis laten bezorgen!

Meer dan 23 pizza's staan bij Jeff's Delft op het menu. Van de meest eenvoudige Margaritha tot de uitgebreide Mixed Grill met Merquez worst en gegrilde kip. Liefhebber van pittig? De jeff's Cajun Kip is voor jou misschien een uitdaging! Het credo van Jeff en Jur is hetzelfde gebleven: Vers en naar wens klaargemaakt, volgens eigen recepten en met hoogwaardige ingrediënten. “Dat geldt voor al onze pizza's en pasta's”, verzekert Jur. “We willen het net even anders doen. En dat betekent bijvoorbeeld dat we weliswaar een menukaart hebben, maar dat we daar heel makkelijk van afwijken als de klant dat wil. Wel extra olijven erbij maar geen paprika? Geen probleem. Alles bij ons ook halal. Want wij willen dat iedereen bij ons terecht kan.”

Vegan & veggie
Wie geen vlees wil of kan eten is bij jeff's Delft ook aan het goede adres: We hebben een flink assortiment vegan en veggie gerechten.” Denk daarbij bijvoorbeeld aan de vegetarische linzensoep, de heerlijke tomatensalade of de Pasta Vega. Of neem de Baba Ganoush, die er ook in vegan variant is. Visliefhebber? Probeer dan eens de huisgemaakte tonijnsalade of de pasta gerookte zalm. Voor alle gerechten geldt: kwaliteit staat voorop. En daar gaat zij ver in: “Zo maken we onze pizza's van eigen volkorendeeg van meel uit Italië; Molini De Veghera”, vertelt hij. “Dat laten we acht uur rijzen en daarna nog eens 24 uur rijpen. Het gevolg daarvan is dat onze pizza's heel licht verteerbaar zijn. We nemen de tijd voor ons vak en voor onze klant. En dat proef je!”

Eenvoudig bestellen of afhalen
Bestellen bij Jeff en Jur gaat heel eenvoudig via hun eigen website www.jeffsdelft.nl. Betaal kan direct en veilig met iDEAL. Contante betalingen bij afleveren is niet mogelijk. Wilt u toch contant betalen? Dan is uw bestelling zelf afhalen de beste oplossing. De afhaal- en bezorgtijden van Jeff's Delft zijn van maandag tot en met vrijdag van 1600 tot 20.30 uur en op zaterdag van 16.00 tot 21.00 uur.

Omdat Jeff's Delft gevestigd is op de hoek van de Brasserkade en de Vrijenbanselaan, is de afhaalwinkel hèt adres voor catering van Open Dagen en/of ouderavonden van ROC Mondriaan. En wat voor hen kan, kan natuurlijk ook voor andere groepen en organisaties in het bezorggebied. “Kom gerust eens langs on de mogelijkheden te bespreken!”

Meer berichten
 
CustomHtml_1