De Peuterwerkplaats staat voor spelen, ontdekken, bewegen en vooral veel plezier beleven
De Peuterwerkplaats staat voor spelen, ontdekken, bewegen en vooral veel plezier beleven

Inloopochtenden Peuterwerkplaatsen Kickertje

Algemeen

Ontdekken, op avontuur in de natuur, bewegen, plezier, uitdaging, ontwikkeling door spel, kunst en cultuur, samenwerken en activiteiten. Dit is onze Peuterwerkplaats.

De Peuterwerkplaats is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De Peuterwerkplaats staat voor spelen, ontdekken, bewegen en vooral veel plezier beleven. De kinderen worden uitgenodigd deel te nemen aan activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de peuter en die de ontwikkeling en ontplooiing prikkelen. De kinderen worden ondersteund door de pedagogische medewerkers die hen helpen de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te doen groeien.

Verwijzing
Heeft u een verwijzing van Jeugdgezondheidszorg ontvangen voor het volgen van een VVE (vroeg- en voorschoolse educatie) programma? ’t Kickertje biedt de kinderen met Peuterplein een goede voorbereiding op school. De Gemeente Midden-Delfland draagt bij in de kosten.

Inloopochtenden
Op woensdag 23 en vrijdag 25 september zijn er inloopochtenden op onze locaties in Den Hoorn (Achterdijkshoorn 11) en Schipluiden (Burgemeester van Gentsingel 1b) van 09.30 uur tot 12.00 uur. Meld je aan via info@kickertje.nl voor een van deze ochtenden zodat we iedereen die dagen veilig kunnen ontvangen.
Wilt u informatie over de plaatsingsmogelijkheden en kosten van de Peuterwerkplaats? Neem dan contact op met de afdeling planning via (015) 257 32 12 of kijk voor uitgebreide informatie op onze website: kickertje.nl. Tot gauw!

!