Westland Anders
Westland Anders (Foto: Ineke Nientied)

Foto-expositie 'Westland Anders' in HuisKinesis

DELFT - Negentien leden van de fotoclub DFG uit ‘s Gravenzande exposeren bij HuisKinesis in het centrum van Delft. Het thema van de expositie 'Westland Anders' vraagt om met een andere blik naar de leefomgeving in het Westland te kijken.

Elke fotograaf heeft de vrijheid gekregen dat op zijn of haar manier te verbeelden. Het resultaat, een expositie van ruim 55 beelden, is nu gratis te bekijken in HuisKinesis aan de Voorstraat 86.

Club
DFG is een vereniging van enthousiaste amateurfotografen die wekelijks op de clubavond elkaars fotowerk of audiovisuele producties bekijken en bespreken. Hierbij wordt een gevarieerd jaarprogramma gevolgd waarin de fotografen uitgedaagd worden hun creativiteit te tonen en hun vaardigheden aan te scherpen. Het bespreken van elkaars fotowerk, ter inspiratie, lering en vermaak, is een belangrijk item.

Wanneer?
De expositie is te bezichtigen tot 30 oktober 2020. Openingstijden zijn op woensdag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.huiskinesis.nl en www.fotoclubdfg.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten