"We zien ons werk als een ambacht”, aldus Fons van der Stap. (Foto: PR)
"We zien ons werk als een ambacht”, aldus Fons van der Stap. (Foto: PR)

Zomerschoe project- en woninginrichting: Alles in één hand

Algemeen

DELFGAUW – Zomerschoe project- en woninginrichting weet alles van stoffering, inrichting en vloeren. Voor Fons van der Stap en zijn team komt hun werk nog steeds neer op: “ambachtelijk vakmanschap en pure kwaliteit.”

Zomerschoe? Wat is dat voor naam? Eigenaar Fons van der Stap moet er om lachen: “Verreweg de meest gestelde vraag aan ons”, reageert hij. Maar het antwoord is verrassend eenvoudig: “Het is de naam van mijn vrouw en van haar vader. Hij is ruim veertig jaar geleden met het bedrijf begonnen. Toen nog in Den Haag.” Fons heeft inmiddels ook al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en hij nam de zaak in 2011 over. Inmiddels is het bedrijf gevestigd aan de Verlengde Spiegelmakersstraat 5 in Delfgauw. “Onze showroom is op afspraak open.” En zo’n afspraak maak je snel op de website www.projectzomerschoe.nl. 

Inrichten
Bij Zomerschoe kun je terecht voor de inrichting van je woning, of je bedrijf. “Wij zijn met name gespecialiseerd in raambekleding en vloeren”, aldus Fons. “Voor tal van gebouwen: kantoorpanden natuurlijk, maar ook zieken- en verzorgingshuizen, winkels, restaurants en woningen.” En iedere ruimte heeft haar eigen eisen als het gaat om vloeren: “Bij woningen van particulieren gaat het natuurlijk in de eerste plaats om een mooie vloer die past in het interieur. Bij bedrijfspanden, restaurants en dergelijke telt ook mee dat de belasting van zo’n vloer veel groter is, dus dat vraagt om een andere aanpak.” Een aanpak die Fons en zijn team wel is toevertrouwd. “We zien ons werk als een ambacht”, verklaart hij. En dat betekent dat we uiterst zorgvuldig en kundig zijn.” Fons werkt zelf ook nog steeds praktisch mee en heeft verder twee medewerkers in dienst. “En we werken samen met een aantal ZZP’ers.” Vloeren leggen, trappen bekleden of gordijnen ophangen, het is voor de mannen van Zomerschoe geen enkel probleem. Naast vloeren kun je bij Zomerschoe dus ook terecht voor raambekleding, zoals jaloezieën, rolgordijnen of gewoon de aloude gordijnen. Verder heeft Fons een uitgebreid assortiment karpetten, “de finishing touch van je interieur.” Volledig op maat en eventueel zelfs met uw eigen ontwerp bedrukt. En om ervoor te zorgen dat niemand met moddervoeten dat mooie interieur besmeurt levert Zomerschoe ook schoonloopmatten.

Ambacht en aandacht
Ambacht, dat betekent voor Fons ook aandacht: “Van het eerste moment tot de oplevering heeft u als klant één aanspreekpunt voor alle zaken. Want we doen alles zelf: van het eerste gesprek met uw wensen, tot het inmeten en aanbrengen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Neem daarom gerust eens contact op met Zomerschoe project- en woninginrichting via de site of tel. 06-51094055.