Met een afspraak hebt u de showroom èn de adviseur voor uzelf. (Foto; PR)
Met een afspraak hebt u de showroom èn de adviseur voor uzelf. (Foto; PR)

Parketprofessionals John en René nemen de tijd voor hun klanten

Algemeen

DELFGAUW - Ervaring, vakkennis en liefde voor het vak; wie een mooie houten vloer of parketvloer wil kan met een gerust hart aankloppen bij de mannen van Dijkgraaf Parketvision in Delfgauw.

John Leijte en René Dijkgraaf hebben met elkaar al heel wat jaren ervaring in het vloerenvak. In hun eigen showroom in de Verlengde Spiegelmakersstraat in Delfgauw nemen de twee parketprofessionals de tijd om hun klanten te helpen bij het uitzoeken van de vloer van hun dromen. “Een vloer is een hele investering”, weet John. “Je wilt daar toch vele jaren plezier van hebben.” Om hun klanten daar zo goed mogelijk bij te helpen werken John en René met een uitgekiend reserveringssysteem voor afspraken. “Op onze site kun je een dag en een tijd reserveren. Vervolgens ben je gegarandeerd twee uur lang verzekerd van onze volledige aandacht. Want er komen dan geen andere klanten.”

In de showroom laten John en René zien hoe talrijk de mogelijkheden bij Dijkgraaf Parketvision zijn. Want het aanbod is breed en compleet: “We leveren traditioneel parket, laminaat en pvc-vloeren, naast natuurlijk onze bijzondere collectie houten vloeren. ‘Concept Floor’, noemen John en René dat. “In een aantal stappen kies je de vloer die bij je past; de breedte van de planken, de grofheid van het hout en de knoesten, vervolgens de bewerking die de vloer ondergaat; schaven, borstelen, schuren, roken of een oliebehandeling, het heeft allemaal invloed op de kleur en hoe de karakteristieken van het hout naar voren komen.” Uiteraard zijn ook bijzondere patronen zoals visgraatpatroon mogelijk. Wie niet voor een planken vloer gaat kan een keuze maken uit een ruim aanbod aan parket en laminaat. John en René doen alles zelf: inmeten, en indien gewenst ook plaatsen. “Daardoor kunnen we kwaliteit garanderen”, verzekert John. Naast het verkopen en leggen van een nieuwe vloer kunt u bij Dijkgraaf Parketvision ook terecht voor onderhoud en renovatie van uw parket of houten vloer. De twee vakmannen mogen wel renovatie-experts genoemd worden. “We doen geregeld bijzondere klussen in monumentale gebouwen zoals de Ridderzaal of het Kabinet van de Koning”, aldus John. Uw vloer is dus in goede handen. En als de ervaring niet voor zich spreekt dan is het goed te weten dat Dijkgraaf Parketvision ook is aangesloten bij de branchevereniging voor woninginrichting. Ook dat biedt zekerheid! Meer weten? Kijk op www.dijkgraafparketvision.nl of kom langs in de showroom op de Verlengde Spiegelmakersstraat 23 in Delfgauw. Geopend op maandag van 12.00-17.00 uur, op vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.”