Afbeelding

Dijkgraaf Parketvision; specialist in houten vloeren

kijk op de wijk

Ervaring, vakkennis en liefde voor het vak; wie een mooie houten vloer of parketvloer wil kan met een gerust hart aankloppen bij de mannen van Dijkgraaf Parketvision in Delfgauw.

John Leijte en René Dijkgraaf hebben met elkaar al heel wat jaren ervaring in het vloerenvak. Zeven jaar geleden ontmoetten zij elkaar op een opdracht en besloten zij hun krachten te bundelen. Vorig jaar gingen zij weer een stapje verder en openden zij hun eigen showroom in de Verlengde Spiegelmakersstraat in Delfgauw. "Dat wilden we al een hele tijd", legt René uit. "De showroom biedt ons de mogelijkheid om echt onze vloerencollectie te laten zien, voegt John er aan toe. "Voordien deden we dat vaak op locatie bij de mensen thuis, maar dan heb je toch minder mogelijkheden." De inrichting van de showroom kwam tot stand met behulp van vrienden en familie, en , getuige de strakke vloer die er in ligt, ook het vakmanschap van de mannen zelf. "We staan om beurten in de showroom", vertelt John, "We zijn geopend op vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur."

De showroom laat zien hoe talrijk de mogelijkheden bij Dijkgraaf Parketvision zijn. "We leveren traditioneel parket, laminaat en pvc-vloeren, naast natuurlijk onze bijzondere collectie houten vloeren. 'Concept Floor', noemen John en René dat. "In een aantal stappen kies je de vloer die bij je past; de breedte van de planken, de grofheid van het hout en de knoesten, vervolgens de bewerking die de vloer ondergaat; schaven, borstelen, schuren, roken of een oliebehandeling, het heeft allemaal invloed op de kleur en hoe de karakteristieken van het hout naar voren komen." Uiteraard zijn ook bijzondere patronen zoals visgraatpatroon mogelijk. Wie niet voor een planken vloer gaat kan een keuze maken uit een ruim aanbod aan parket en laminaat. John en René doen alles zelf: inmeten, en indien gewenst ook plaatsen. "Daardoor kunnen we kwaliteit garanderen", verzekert John. Naast het verkopen en leggen van een nieuwe vloer kunt u bij Dijkgraaf Parketvision ook terecht voor onderhoud en renovatie van uw parket of houten vloer. De twee vakmannen mogen wel renovatie-experts genoemd worden. "We doen geregeld bijzondere klussen in monumentale gebouwen zoals de Ridderzaal of het Kabinet van de Koning", aldus John. Uw vloer is dus in goede handen. En als de ervaring niet voor zich spreekt dan is het goed te weten dat Dijkgraaf Parketvision ook is aangesloten bij de branchevereniging voor woninginrichting. Ook dat biedt zekerheid! Meer weten? Kijk op www.dijkgraafparketvision.nl of kom langs in de showroom op de Verlengde Spiegelmakersstraat 23 in Delfgauw.