Tim van Rheenen

PIJNACKER - Oliveo is goed uit de winterstop gekomen. De eerste drie wedstrijden werden gewonnen en Tim van Rheenen scoorde hierin zeven keer.

- Dat gaat lekker...
"Absoluut, al het hele seizoen. Voor mij was het na drie seizoenen vol kwakkelen met blessures het jaar van de waarheid. Ik ben nu, vooral ook door onze fysiotherapeut en keeper Peter Paul de Rotte en hersteltrainer Dick Kuijper redelijk fit. Dan loop je nog weleens verkeerd tegen een bal aan, zodat hij in het doel belandt."

- En dat bij de club waar het voor jou begon...
"Zeker, ik denk ook niet dat het ergens anders zou werken. De trainer is heel erg met me begaan en we hebben afgesproken dat ik op dinsdag vooral in het krachthonk train. Dat werkt, want zondag maakte ik de zesennegentig minuten vol. Dat is meer dan waar ik begin dit seizoen van durfde dromen.

- Wat hebben jullie in de winterstop gedaan?
"We zijn naar Torremolinos geweest en hebben samen heel veel leuke dingen gedaan. We hebben echt een topgroep met veel vrienden en veel jonge jongens die ook echt iets toevoegen. Er is een grote subtop, dus als we de komende drie wedstrijden goed doorkomen zijn we tweede, zo niet, dan sta je zomaar achtste."

Meer berichten
 
CustomHtml_1