Wouter Robers in actie tijdens het sabreren van champagneflessen
Wouter Robers in actie tijdens het sabreren van champagneflessen

Wereldrecordpoging op Beestenmarkt

DELFT - Op maandag 25 februari vormt de Beestenmarkt het decor voor een heuse Guinness Wereldrecordpoging.

Het is feestweek vanwege het tienjarig bestaan van YES!Delft Students. Om de opening luister bij te zetten zal de ervaren champagnesabreur Wouter Robers proberen om 100 flessen champagne in één minuut open te slaan. Het record staat op 66 flessen, maar Wouter is ervan overtuigd 'dat die 100 haalbaar is'. Robers is bekend als oprichter van de YES!Delft startup Peeeks (slimme energiemeter), die onlangs is overgenomen door Eneco.
Anthimis Verhoog, PR lustrum YES!Delft Students:
"Er valt van 16.30 tot 21.30 uur van alles te beleven op de Beestenmarkt. De recordpoging, vlakbij de iconische kunstkoe, staat gepland om 17.30 uur. Verder kan worden genoten van live-muziek van de Delftsche Studenten Dans Harmonie. Deze 'leukste studenten Jazz- en Dixielandband van Nederland' speelt jazzdeuntjes en easy listening. Natuurlijk zullen oude bekenden zoals 'All of me' en 'Bei mir bist du schon' te horen zijn! DJ Visch staat borg voor discodeuntjes en trompetgeschal, passend bij het evenement."

Sprekers
"Op het openingsfeest kan worden geluisterd naar diverse sprekers, zoals dagvoorzitter/citymarketeer Frits Huffnagel. Andere sprekers zijn Boy Trip van E-Trailer en de 'Mark Zuckerberg van Nederland', Evert Jaap Lugt, de oprichter van Nimbuzz. Nimbuzz is een concurrent van WhatsApp en razend populair in het Midden-Oosten. Hij is huidig managing director van tech-incubator YES!Delft. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er staan genoeg kraampjes waar 'versnaperd' kan worden. Zo is De Krekerij aanwezig. Hier kun je smakelijke krekelburgers nuttigen. Ook voor een heerlijke hotdog ben je op de Beestenmarkt aan het juiste adres. Een drankje kun je doen bij een van de samenwerkende horecagelegenheden."

 

Meer berichten
 
CustomHtml_1