Een visgraatvoer is mooi, speels en praktisch. (Foto: PR)
Een visgraatvoer is mooi, speels en praktisch. (Foto: PR)

Visgraatvloeren: mooi, praktisch en helemaal in

Algemeen

DELFGAUW - Een vloer in visgraatmotief gelegd; deze vloeren zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Niet alleen de klassieke visgraat met band en bies, maar ook als stoere vloer met sfeerbepalende karakters. Denk hierbij aan verouderd visgraat in combinatie met de afwerking roken en oliën, of aan de sortering van het hout,(met bijvoorbeeld grote of kleine knoesten). Ook geschaafd of geborsteld hout behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. En uiteraard is dat ook allemaal mogelijk in diverse kleuren. Ook Qua formaat kun je alle kanten op, stoer en groot of toch wat kleiner, net wat je wilt. Naast de mooie afwerking en de sfeer is een bijkomend voordeel van een visgraatvloer dat die bij uitstek geschikt om op vloerverwarming te worden gelegd. Kom naar de showroom van Dijkgraaf Parketvision en laat u deskundig adviseren!

Vloerspecialisten
Ervaring, vakkennis en liefde voor het vak; wie een mooie houten vloer of parketvloer wil kan met een gerust hart aankloppen bij de mannen van Dijkgraaf Parketvision in Delfgauw. John Leijte en René Dijkgraaf hebben met elkaar al heel wat jaren ervaring in het vloeren vak. 10 jaar geleden ontmoetten zij elkaar op een opdracht en besloten zij hun krachten te bundelen. 2 jaar geleden gingen zij weer een stapje verder en openden zij hun eigen showroom in de Verlengde Spiegelmakerstraat in Delfgauw. De showroom laat zien hoe talrijk de mogelijkheden bij Dijkgraaf Parketvision zijn. “We leveren traditioneel parket, laminaat en pvc-vloeren, naast natuurlijk onze bijzondere collectie houten vloeren. ‘Concept Floor’, noemen John en René dat. “In een aantal stappen kies je de vloer die bij je past; de breedte van de planken, de grofheid van het hout en de knoesten, vervolgens de bewerking die de vloer ondergaat; schaven, borstelen, schuren, roken of een oliebehandeling, het heeft allemaal invloed op de kleur en hoe de karakteristieken van het hout naar voren komen.” En natuurlijk die mooie visgraatpatronen.

John en René doen alles zelf: inmeten, en indien gewenst ook plaatsen. “Daardoor kunnen we kwaliteit garanderen”, verzekert John. Naast het verkopen en leggen van een nieuwe vloer kunt u bij Dijkgraaf Parketvision ook terecht voor onderhoud en renovatie van uw parket of houten vloer. Uw vloer is dus in goede handen. En als de ervaring niet voor zich spreekt dan is het goed te weten dat Dijkgraaf Parketvision ook is aangesloten bij de branchevereniging voor woninginrichting. Ook dat biedt zekerheid! Meer weten? Kijk op www.dijkgraafparketvision.nl of kom langs in de showroom op de Verlengde Spiegelmakerstraat 23 in Delfgauw.