Kom jij ook werken bij Restaurant Kruydt?
Kom jij ook werken bij Restaurant Kruydt?

Ben jij de parel die het team van Restaurant Kruydt komt versterken?

Algemeen

DELFT - Ook Restaurant Kruydt heeft te maken met de telkens weer veranderende coronamaatregelen. Ondanks de onzekerheden wist het Delftse restaurant de afgelopen twee jaren goed zichtbaar te blijven. De ervaring leert dat elke heropening leidt tot drukte, wat ook bij de komende opening weer wordt verwacht. Om de hoge kwaliteit en gastvrijheid daarin te waarborgen is Restaurant Kruydt op zoek naar personeel. 

Sinds de opening van restaurant Kruydt verliep alles in een stijgende lijn, totdat begin 2020 de coronapandemie uitbrak. Diverse lockdowns volgden, waarin Kruydt creatief aan de slag ging om de heerlijke specialiteiten toch nog bij de gasten te krijgen. “We kwamen met het initiatief om de restaurantervaring naar huis te brengen”, vertelt bedrijfsleider Dennis Vos. “We begonnen met ‘Kruydt voor Thuis’, waardoor gasten eten konden afhalen of laten bezorgen. Zo ook de komende weekenden, tot we de deuren van ons restaurant weer mogen openen.” Kijkend naar de hoeveelheid bestellingen voor thuis blijkt hoezeer gasten de ‘Kruydt-beleving’ missen. “Dat merkten wij overigens ook op de momenten waarop wij onze deuren wél mochten openen in coronatijd. Zowel tijdens de lunch als het diner hadden we vrijwel altijd een vol restaurant waardoor we heel veel gasten hebben moeten teleurstellen. Ook het gebrek aan voldoende collega’s heeft ervoor gezorgd dat we niet ieder moment een volledig vol restaurant konden draaien.  Je wilt immers niet gaan inleveren op je hoge kwaliteit.” Het gebrek aan collega’s heeft er inmiddels toe geleid dat we onze openingstijden hebben moeten aanpassen. “Dit hopen we in de toekomst terug te kunnen draaien.”

Jong en oud
Om goed voorbereid te zijn op de volgende verwachte run, zoekt Kruydt nu naar nieuwe mensen om meer gasten te kunnen ontvangen. “We willen gasten niet langer teleurstellen, dus willen ons team graag uitbreiden. Jong en oud is van harte welkom om ons te versterken in de bediening. Ervaring is een pré, en daarom willen wij ook de wat oudere pareltjes uitnodigen om bij ons te solliciteren. Maar ook mensen zonder ervaring in een soortgelijke zaak, die wel uit het juiste hout gesneden zijn en graag willen leren werken op het niveau van Kruydt ontvangen wij graag.” Want juist die combinatie van jong en oud is wat goed werkt, stelt Dennis Vos. “Onze ‘puppybrigade’, zoals wij onze jongeren noemen, en onze 60-plussers versterken elkaar. Daarom staan wij open voor nieuw personeel van alle leeftijden.”

Interesse? Kijk op www.kruydt.nl, mail naar info@restaurantkruydt.nl of bel 088 024 39 19.