Werk van Andrea Di Marino. (Foto: PR)
Werk van Andrea Di Marino. (Foto: PR)

Nieuwe Artists in the Spotlight in de Kunstsuper

Algemeen

DELFT - De Kunstsuper is een eigenzinnige expositieruimte waar kunst van hedendaagse kunstenaars uit Delft en omgeving geëxposeerd en verkocht wordt.

Andrea Di Marino en Peter Wensveen staan van 16 juli t/m 15 september 2022 met hun werk extra in de belangstelling bij Kunstsuper Delft.

Andrea Di Marino
Geboren in Giugliano in Campania (Napels) op 12/10/1987. Hij studeerde aan particuliere opleidingsinstituten. Hij verdiepte zich al op jonge leeftijd in astronomie en tekenen en ontwikkelde een sterke interesse in strips, surrealistische kunst en natuurkunde. Hij studeerde af aan de faculteit Bouwkunde van Aversa.  Sinds 2015 werkt hij samen met KAW Architecten (Rotterdam). Ondertussen laat hij geen kans voorbij gaan om binnen en buiten zichzelf te reizen om artistieke onderwerpen van compositie en vorm te ontwikkelen.

Peter Wensveen
Zijn interesse in het tekenen van vormen en objecten is ontstaan tijdens diverse opleidingen gedurende zijn werkzame leven. Het tekenen van deze vormen en objecten maakte dat hij ze ook van papier en verf wilde maken. ‘Laat het licht zijn werk doen. De schaduw zal haar versterken’ Deze regel is bepalend voor al mijn werk, dat hoofdzakelijk bestaat uit reliëfs en rasters.’ www.jpwdesign.nl

Opening
De feestelijke opening is op zondag 17 juli om 15.30. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. De kunstenaars vertellen over hun werk. Hierna genieten we van een drankje en is er gelegenheid om de kunstenaars persoonlijk te spreken.

Kunstsuper Delft - Sint Agathaplein 4 - 2611 HR Delft
Dinsdag t/m vrijdag 11:00 -17.30 uur
Zaterdag en zondag van 11:00 - 17:00 uur