Afbeelding
Foto: S VELDEMA

Feestelijk december bij Galerie Inkt Delft

cultuur

Van 29 november tot en met 5 januari 2019 exposeren bij Galerie Inkt Delft zeven bijzondere kunstenaars.

Het belooft een feestelijk tentoonstelling te worden, met kleine en grotere kunstwerken in verschillende technieken.

Houtsneden, etsen, keramiek
Grietje Postma presenteert voor de gelegenheid haar splinternieuwe houtsneden. Gea Karhof en Marcel Schellekens tonen hun geweldige etsen. Naast etsen maakt Lukie de Bree sinds kort ook verrassende linoleumsneden. Marjoke Schulten laat haar recente creaties zien: kleine, speelse 2D wandobjecten. Na een bloeiende periode van bronzen beelden, exposeert Carla Wiersma voor het eerst haar nieuwe materiaal: keramiek.
En de nieuwkomer Claudia Schmit exposeert haar schilderijen. Op zondag 2 december wordt de tentoonstelling feestelijk geopend in aanwezigheid van de kunstenaars.

Galerie Inkt Delft
Galerie Inkt Delft is sinds 1990 gevestigd in het centrum van Delft, aan de Choorstraat 29. Elke 4 tot 5 weken is er een nieuwe tentoonstelling te zien in de galerie. Ooit begonnen als galerie met een specialisatie in grafiek kunt u nu ook unieke kunstwerken vinden in de galerie. Met geregeld wisselende tentoonstellingen en een ruime collectie grafiek in stock van o.a. Siemen Dijkstra, Grietje Postma, Marcel Schellekens en Wim Zurné is de galerie een bezoek zeker waard.

Openingstijden december
Tijdens deze feestelijke maand is Galerie Inkt Delft open 's zondags 2, 16 en 23 december
van 13.00 tot 17.00 uur. Openingstijden: Donderdag en vrijdag 12.30-17.30 uur. Zaterdag 12.00-17.00 uur en op afspraak. www.inktdelft.nl.