Evita en Gelske van De Hippe Engel
Evita en Gelske van De Hippe Engel

De Hippe Engel: 'Be an Angel & Love Fashion'

Algemeen

DEN HOORN - Zeven jaar geleden begonnen Gelske & Evita met De Hippe Engel. Toen nog een kledingwinkel voor kinderen en dames, inmiddels hebben zij zich gespecialiseerd in de damesmode.

De dames gaan voor kleding met 'een goed verhaal' (sustainable fashion). Evita: "Inmiddels zijn we zeven jaar en een tweede filiaal in Den Hoorn, aan de Hof van Delftstraat 1A, verder. We hopen ook in Den Hoorn weer veel mensen blij te maken met onze 'sustainable fashion'. Bij ons vind je veel Nederlandse, Duitse en Scandinavische merken zoals Moscow, Kings of Indigo, Alchemist, Lana, Armed Angels, Woden en Modstrom. Allemaal merken die, naast het ontwerpen van de tofste kleding, zich ook bezig houden met de impact op mens en milieu.
Mode met een boodschap dus, maar vooral ook mode waar je blij van wordt. Het moet lekker zitten (materialen), goed vallen (pasvorm) en vooral ook draagbaar zijn. De items in je kast waar je jaren plezier van hebt, omdat het van goede kwaliteit is, omdat het zo heerlijk draagt en omdat je het steeds weer opnieuw kunt combineren met items van het nieuwe seizoen. Dat is namelijk ook de kracht van De Hippe Engel. Als trouwe klant weten wij wat je zoal in de kast hebt en kunnen wij met items uit de nieuwe collectie je garderobe weer helemaal hip maken zonder een te grote investering. Wij strooien, anders dan de grote ketens, niet zo snel met kortingen, maar voor Black Friday maken wij een uitzondering! Vrijdag 23 en zaterdag 24 november shop je bij ons de tofste geselecteerde items met 15% korting! In de vestiging in Den Hoorn verkopen wij ook het supercomfortabele ondergoed van het Hollandse merk Ten Cate. In de maanden november en december krijg je op Ten Cate ondergoed 20% korting en op alle zwarte BH-s van het mooie merk TRIUMPH krijg je in het Black Friday-weekend zelfs 25% korting.

Shopping Night
Naar de maand december toe hebben we het allemaal druk genoeg, daarom openen wij vrijdagavond 30 november ook 's avonds onze deuren in Den Hoorn. Van 17:00 uur tot 22:00 uur kun je onder het genot van een hapje en een drankje eens even lekker rondneuzen in onze winkel en meteen kennis maken met een aantal andere winkeliers uit Den Hoorn. Deze avond zijn namelijk ook de Dio, Wiiam we care beauty, Andrea, ZOES, (W)ETEN Holtkamp, Bloem&Zo en XENSI Beauty te gast in onze winkel om jullie te verwennen met allerlei mooie aanbiedingen. Wij geven ook weer 15% korting op de tofste items uit de nieuwe wintercollectie! Gezellig als je erbij bent, groetjes Gelske & Evita. De Hippe Engel, Hof van Delftstraat 1A, Den Hoorn en Keenenburgweg 3, Schipluiden