Walter van Leeuwen van Uitvaart Midden-Delfland: persoonlijk en professioneel
Walter van Leeuwen van Uitvaart Midden-Delfland: persoonlijk en professioneel Foto: Remco van Vondelen

'Een mooi afscheid is voor iedereen anders'

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Als een dierbare naaste overlijdt, komt er veel op je af. Overvallen door emoties lijkt het regelen van een uitvaart soms een onoverkomelijke onderneming. En dat begrijpen we maar al te goed. Daarom staan wij je graag terzijde met onze jarenlange ervaring.

Walter van Leeuwen van Uitvaart Midden-Delfland staat nabestaanden persoonlijk en professioneel bij op een van de meest emotionele momenten in hun leven.
"Elke keer weer ben ik dankbaar als ik een uitvaart mag begeleiden. Dat ik als buitenstaander het vertrouwen krijg om alles te regelen zodat de familie kan terugkijken op een mooi en passend afscheid. Ik wil een uitvaart zo goed mogelijk regelen en de praktische zorg wegnemen."

Brede regio
Hoewel de naam dit wellicht doet vermoeden, is de uitvaartonderneming niet uitsluitend in Midden-Delfland actief. Uitvaart Midden-Delfland is in de brede regio actief. Van het Westland en Delft tot Pijnacker, Den Haag en Zoetermeer. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Betrokken, onopvallend én dichtbij.
"Een mooi afscheid is voor iedereen anders."

Sparen of verzekeren
Walter krijgt nog wel eens de vraag of een verzekering een goed idee is.
"Als er voldoende middelen zijn om geld apart te zetten, dan adviseer ik dat. Maar als sparen niet mogelijk is, dan is verzekeren een goede optie. Trouwens, wat mensen soms niet weten is, dat ongeacht de verzekering ze altijd de vrijheid hebben om zelf een uitvaartverzorger te kiezen.

De lemniscaat in ons logo staat voor oneindigheid. Fysiek laten we los, maar in onze gedachten, vanuit ons gevoel blijven we altijd met elkaar verbonden."

Uitvaart Midden-Delfland
Schouw 15, Schipluiden
Telefoon: 015-3809618
Mail: info@uitvaartmiddendelfland.nl
www.uitvaartmiddendelfland.nl