Afbeelding

Computer Shop Delft: service die áf is!

Algemeen

DELFT - Nee, de Computershop Delft is niet gevestigd in Den Hoorn. Maar het bedrijf heeft wél veel klanten in deze gemeente.

Niet gek ook. Want ondanks de vele webshops en elektronicagiganten gaan veel mensen nog altijd graag naar een computerzaak waar je gewoon een vraag kunt stellen. Bovendien krijg je er bij de Computershop Delft ook nog eens in 'gewone mensen taal' een antwoord op.

Service
Computershop Delft heeft maar één doel voor ogen: haar klanten tevreden stellen met scherp geprijsde automatiseringsproducten.
Bij Computershop Delft koop je ook meer dan alleen een perfect product; je krijgt er automatisch een service bij die gewoon áf is.

"We verkopen hier geen dozen, maar producten", vertelt Erik van Schelven, samen met z'n collega Rick Bosch het vertrouwde gezicht van Computershop Delft op de Binnenwatersloot 34. Wat hij hier eigenlijk mee wil zeggen? "Als je bij ons een computer aanschaft, dan maken we hem alvast helemaal naar wens klaar, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Is er een probleem of komt de klant er niet uit? Dan kunnen we op afstand helpen of onze technische dienst komt langs aan huis."

Oplossing
Wat het probleem ook is, Computershop Delft heeft altijd een oplossing. Om in zo'n sector met zoveel nieuwe ontwikkelingen van alle producten en mogelijkheden op de hoogte te zijn en blijven, is voor Erik en Rick geen hogere wiskunde.
"Voor ons is elke ontwikkeling steeds weer een klein stapje", zegt Erik. "Verder vullen we elkaar uitstekend aan. Is er iets met het moederbord? Dan weet Rick daar alles van. Ik weet op mijn beurt veel van de grote lijnen.

Adviseur
Beschouw ons maar gerust als uw persoonlijke adviseur op computergebied. Daarbij zorgen we ook nog eens voor zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Dus uitstekende producten, een maximale inzet en voordelige prijzen dat zijn eigenschappen van Computershop Delft. Kom eens langs. Dan merkt u zelf waarover we het hebben..."

Meer info over -bijvoorbeeld- aanbiedingen èn Computershop Delft? Zie de Facebook-pagina of de website www.computershopdelft.nl.

Adres:
Binnenwatersloot 34, 2611 BK Delft
Telefoon: 015-2136989
e-mail: winkel@csdelft.nl