Afbeelding

De feestdagen worden mooier met Rozema Verhuur

Algemeen

De winter is in aantocht. Tijd om knus naar binnen te gaan. En december is de feestmaand bij uitstek! Voor een goed aangekleed feest moet u bij Rozema Verhuur zijn!

Als er één maand is waarbij sfeer telt, dan is het natuurlijk december. En eigenlijk november ook al, want de eerste lichtjes verschijnen in het straatbeeld en niet te vergeten: Sinterklaas komt! En ook voor een sinterklaasfeest heeft Rozema alles in huis, zo vertelt Gert-Jan Rozema. "Mooi zicht op de Sint met podiumdelen van Rozema en een barokstoel voor de sint, zitzakken of stoelen voor de kinderen, en natuurlijk alle andere dingen die je voor een leuk kinderfeest nodig hebt." Zo kunt u de grote kindervriend met een gerust hart ontvangen, thuis of misschien wel op uw bedrijf.

Kerst
En dan voor velen het hoogtepunt van het jaar: de feestdagen. Plant u een kerstbrunch of kerstborrel met uw bedrijf en collega's of uw vereniging? Met kramen met geurige lekkernijen en warme glühwein? Sfeervol gedekte tafels of mooie statafels? Of viert u lekker thuismet een t kerstontbijt, lunch of een klinkend Kerstdiner? Wat heeft u nodig aan extra meubilair, tafellinnen, servies en glazen? Voor de feestdagen pak je natuurlijk wat luxer uit en gelukkig kan Rozema u daar prima bij van dienst zijn. Linnen of papieren tafeltextiel, stapelbare of gouden Franse stoeltjes, chic of robuust porselein. Voor een kleine intieme groep of een grote zaal. U mag het allemaal zelf bepalen, maar Rozema adviseert u natuurlijk ook graag! Reserveer tijdig bij Rozema Verhuurbedrijf om er zeker van te zijn dat u het kerstfeest krijgt dat u wenst!
Rozema Verhuur BV is te vinden aan de Einsteinweg 14-16 in Delft. Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17:00 uur. Zaterdag van 09:00 – 12:00 uur. www.rozemaverhuur.nl.