Afbeelding

Kleurrijk spektakel met oude Kevers bij Intratuin

Algemeen

Kerst staat vooral voor lekker eten, gezellige familiediners en natuurlijk de mooiste kerstversiering, zowel binnen als buiten.

En vooral dat laatste, is waar Intratuin Pijnacker je uiteraard graag bij helpt dankzij de prachtige kerstshow met kersttrends en leuke bezienswaardigheden voor jong en oud! Het kleurrijke element is wel één van de kenmerken van de kerstshow van Intratuin Pijnacker dit jaar. Zo is er het thema Denim Blues met een vooral stoer en robuust uiterlijk. Je vindt hier veel hout en leer, roestige accessoires, donkerblauw en natuurlijk denim. Ga je dit jaar toch liever voor iets vrouwelijkers? Dan past het thema 'Floral Deluxe' waarschijnlijk heel goed bij jouw interieur; overdadige luxe met veel bloemen, goudtinten en de kleuren bordeaux rood, roze en donkerpaars. Andere trends zijn 'Frost Delight' met veel rustieke en serene accessoires en 'Coming Home', oftewel Kerst zoals we deze allemaal kennen; traditioneel, veel rode, witte en zilveren accessoires, notenkrakers en de welbekende kerstkousen aan de schoorsteen. Gedurende de kerstroute kijk je je ogen uit. Je vindt er namelijk onder andere drie vintage auto's, waarvan één retro Volkswagen busje en twee oude Kevers. Op één Kever mogen kinderen zich zelfs volledig uitleven met stoepkrijt! Daarnaast rijdt uiteraard het kersttreintje weer voor de kleintjes en hebben ze ook weer prachtige presentaties van miniatuurdorpen. Intratuin heeft dit jaar aan dit laatste onderdeel een nieuwe en eigen collectie toegevoegd: De Brink, een Oudhollands en pittoresk dorp met miniaturen van bekende gebouwen uit heel Nederland!

Kerst Inspiratieavond
Op donderdagavond 22 november van 18:00 tot 21:00 uur organiseert Intratuin Pijnacker een Kerst Inspiratieavond met leuke workshops, demonstraties, hapjes en drankjes en natuurlijk heel veel kerstinspiratie!