Het prachtige kristalglas van Schott Zwiesel heft Georg Jensen ook in huis
Het prachtige kristalglas van Schott Zwiesel heft Georg Jensen ook in huis

Georg Jensen: alles voor op tafel of in de keuken

Algemeen

Bij Georg Jensen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een winkel met een uitgebreid pakket aan producten. Ooit gestart met hoofdzakelijk tafellinnen uit Denemarken, is het aanbod inmiddels uitgebreid met alles voor op tafel en ook een behoorlijk keukenassortiment. De cadeau artikelen van Georg Jensen Living, glaskunst van Kosta Boda en Borowski completeren dit pakket.

Kristalglas
Tafellinnen is nog onze specialisatie, maar diverse merken kristalglas en serviezen horen er nu ook bij. Van kristalglas hebben we een heel uitgebreide collectie aan merken. Naast het bekende Schott Zwiesel met diverse modellen hebben we ook Holmegaard, Chef & Sommelier, Julia met klassiek slijpwerk, en Rosenthal.

Modellen
Onze modellen variëren van de klassieke ballon- of kelkvormige glazen tot superstrak bij de nieuwste serie Modo van Schott Zwiesel. Het grote voordeel van Schott Zwiesel is dat deze glazen ook in de vaatwasser kunnen, zonder dat ze aangetast worden door het zout in afwastabletten. De Fortissimo serie van Schott Zwiesel is een serie van vijf soorten glazen die een beetje tussen klassiek en modern inzit. Met drie maten kelk- of bordeauxglazen voor rood en witte wijn, een ballon-of bourgogne glas voor rode wijn en ook voor een gin-tonic en een prosecco/champagne glas is dit een serie waaruit iedereen wel een glas kan kiezen.

Black Friday
Speciaal voor Black Friday hebben we daarom twee maten Fortissimo gekozen voor onze aanbieding. De komende week daarom een doos van zes grote bordeaux glazen Fortissimo nr. 130 of een doos van zes bourgogne glazen Fortissimo nr. 140 van 49,00 euro voor 25,00 euro. Zolang de voorraad strekt!

Georg Jensen Damask
Choorstraat 28
2611 JG Delft
www.georgjensendelft.nl