Nieuwe Artists in the Spotlight in de Kunstsuper

Algemeen

DELFT - De Kunstsuper is een eigenzinnige plek waar kunst toegankelijk wordt gemaakt voor een breder publiek. Je vindt er o.a. keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, viltobjecten, fotografie en mixed media. Het merendeel van de objecten is uniek en handgemaakt.

Welkom op deze mooie plek! Met nieuwe Artists in the Spotlight en verse kunst. De openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17.30 uur, zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Artists in the Spotlight: Willy Keuvelaar en Aleid Egas
Willy Keuvelaar en Aleid Egas staan van 18 september t/m 17 november 2021 met hun werk in ‘the spotlight’ bij Kunstsuper Delft. Willy Keuvelaar maakt sieraden van papier. Zij bedrukt het papier zelf. Daarvoor maak ze gebruik van grafische technieken zoals etsen, zeefdruk en monotype. Ook gebruikt ze papier wat toevallig voorhanden is. Door een speciale verlijming worden de sieraden hard als hout en kunnen in vorm gebracht worden met vijl en schuurpapier. Afgewerkt met een watervaste coating zijn de sieraden stevig, licht en waterafstotend. www.willykeuvelaar.exto.nl
Aleid Egas schildert met olieverf op doek of houten paneel. Zij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld die is gebaseerd op haar grote liefde voor de natuur. Ze gaat graag naar buiten om ideeën en inspiratie op te doen waardoor verrassende combinaties van onderwerpen en kleuren ontstaan. In haar schilderijen zie je vaak vogels in geabstraheerde omgevingen, opgezet met krachtige penseelstreken in helder en robuust kleurgebruik. Haar werk is verrassend, onverwacht en toch herkenbaar. www.aleid-egas.nl
U bent van harte uitgenodigd om de Kunstsuper te bezoeken en het werk te bezichtigen. Om de 1.5 meter afstand te kunnen realiseren, mag er (voorlopig) maar een beperkt aantal mensen binnen zijn. U wordt vriendelijk verzocht daarom uitsluitend met pin te betalen.

Kunstsuper Delft
Sint Agathaplein 4